Hvordan man kan sikre en plade Amp til en passiv Subwoofer

September 6

Hvordan man kan sikre en plade Amp til en passiv Subwoofer

Passiv subwoofere er ikke anderledes end aktive subwoofere, med den åbenlyse undtagelse er, at aktive basenheder har integrerede forstærkere indbygget i kabinet. Med de rigtige værktøjer, kan du konvertere passiv subwoofere til aktive designs. Dette har fordele i form af placering fleksibilitet, power optimering og kompakthed. Størstedelen af projektets konvertering indsats indebærer prep.

Instruktioner

• Måle udskæring til plade forstærker. Hvis dimensionerne ikke leveres, skal du bruge målebåndet for at måle 1/2 tommer fra kanten af pladen. Markere den tilsvarende udskæring på bagsiden af sub's indelukke hos malerens tape. Dette hjælper med at forhindre opsplitning fra kabinet lavet af spånplader, eller hvis sub er dækket med finer.

• Fjern de skruer, der holder driveren ved hjælp af den relevante skruetrækker. Fjerne føreren og enhver til stede inde i kabinettet, der kan hindre den savklinge udstopning.

• Bor et hul i det ene hjørne af mødested for to af stykkerne af malerens tape. Indsæt kniven af den bajonetsav i hullet, og skære pladen amp åbning.

• Indsæt pladen amp. Fastgør det i position ved hjælp af boret, træ skruer og Philips bit vedhæftet fil.

• Delvist indsætte subwoofer-enhed i sin udskæring. Skub de kvindelige terminaler på de ledninger, der fører fra plade amp på de mandlige terminaler på subwoofer-enhed. Skru de skruer, der holder driveren i at forsegle den i position.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com