Hvordan man kan Tune en Turbo Carb

January 31

Hvordan man kan Tune en Turbo Carb

Modtager benzin fra brændstofpumpen, er karburatoren ansvarlig for at blande gas med luft, før brændstoffet er sendt til stempel forbrændingskamre i motoren. Turboladere er hovedsagelig luft pumper, der "boost" mængden af luft-brændstof blanding at nå stemplerne under acceleration, hvilket resulterer i en stigning i hestekræfter. For at ordentligt justere en turbolader-udstyret motoren, skal karburator indstilling ændres for at få motoren kører så glat som muligt før justering boost på turbo.

Instruktioner

Justering af karburator

• Start køretøjet, og lad motoren til at nå den normale driftstemperatur, som angives af motorens temperatur gauge. Hvis køretøjet ikke har en temperatur gauge, tillade motoren til at køre i fem minutter.

• Find tomgang justeringsskrue på gashåndtaget kobling montage, knyttet til siden af karburatoren. Lyt til motoren mens dreje skruen, ind og ud og en ottendedel af en tur på et tidspunkt med en flad-head skruetrækker, indtil tomgang så gnidningsløst som muligt.

• Identificere luft-brændstof blanding skruen placeret i bunden af ydre af karburatoren hals. Justere brændstofblanding ved at dreje skruen en ottendedel af en revolution på et tidspunkt med flad-head skruetrækker, indtil motoren kører problemfrit.

Turbolader justering

• Find wastegate justeringsskrue på turbolader regulator ventil, kontrollerende wastegate aktuator stangen, der regulerer mængden af ladetryk produceret af turbolader.

• Tænde wastegate justeringsskrue turbo regulator ventil mod uret med en stjerneskruetrækker indtil skruen er bakket helt ud og holder op med at dreje. Drej skruen tilbage i, med uret og halv en revolution.

• Drive køretøjet på motorvej hastigheder, går gennem flere pludselige accelerationscyklusser, indtil du får en fornemmelse for den strøm der produceres af turbo. Fortsat finjusteringer wastegate skrue en halv omgang ad gangen indtil motoren klarer sig til din smag.

Tips & advarsler

  • At have løft på turbo sat alt for højt kan medføre, at køretøjet at dreje voldsomt ud af kontrol. Master køre køretøjet på lavere indstillinger før du forhøjer løft.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com