Sådan indsættes et SIM-kort i en ny telefon

December 25

Sådan indsættes et SIM-kort i en ny telefon

Et SIM-kort er en subscriber identity module. Det er en lille kort i hver celle telefon, som indeholder telefon abonnentens identifikation. Hvis du ændrer eller opgradere telefoner og ønsker at holde dine numre, kontaktpersoner og meddelelser, skal du ændre SIM-kort og placere dine gamle SIM til din nye telefon.

Instruktioner

• Sluk telefonen. Hvis du vil fjerne et SIM-kort fra en gammel telefon til at overføre det, slå fra den gamle telefon. På de fleste modeller er dette normalt ved at holde knappen "Afslut opkald". Sørg også for, at din nye telefon er slukket før du sætter kortet ind i den.

• Åbne telefonen. Du skal åbne din nye telefon at indsætte SIM-kortet. Du kan også nødt til at åbne din gamle telefon, hvis du henter et SIM-kort. Det gør du ser på bagsiden af telefonen. Du bør finde enten en knap at trykke på, der vil frigive bagpanelet på telefonen, eller en rillede område at angive, hvor tryk og skub bagpanelet.

• Fjern batteriet. En celle foretage en opringning akkumulator er en flad, tynd square, som er normalt sort eller grå. Når bagsiden af telefonen er fjernet, skal batteriet være let at løfte ud.

• Find og fjern SIM-kortet. Hvis du overfører et SIM-kort fra en gammel telefon til en ny, skal du finde din SIM-kortet under batteriet i den gamle telefon. Det er en lille kort, der er genkendelig på grund af kredsløb på det lille guld kvadrat. Skub det ud forsigtigt fra dens metal klip.

• Indsæt SIM-kortet og tænder telefonen. Omhyggeligt tage SIM-kortet og skub det ind i din nye telefon, med metal side nedad. Vær omhyggelig med at line op hakkene på kortet med hakkene på SIM-slot i telefonen. Du kan derefter erstatte panelet batteri og tilbage og tænde din nye telefon.

Tips & advarsler

  • Hvis du installerer SIM-kortet korrekt, bør du ikke kunne se de metal stik af SIM-kortet.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com