Hvordan du udskifter signallys i en Chrysler Sebring

January 13

Beskyt din Chrysler Sebring med arbejder signallys, især når de er så nemme at udskifte selv. Lad andre bilister ved præcis, hvornår du er ved at lave en tur til at undgå ulykker eller prisen for en billet. Den lille pris af et sving signal lys pære og lidt tid på gør det selv-er alt det tager.

Instruktioner

• Åbn motorhjelmen. Alle pærer for Sebring er inde i forlygte dækker, eller bolig, monteret på forreste uden for bilen. Du tager det ud ved at fjerne de to montageskruer på væggen fundet over den lyse boliger, når du løfter kølerhjelmen. Træk dækslet forlygte fra bilen lige nok for nogle arbejdsrum.

• Find det elektriske stik, også kaldet pære sokkel, for blinklys. Det er det stik, der er tættest på den udvendige side af i headlight boliger. Drej stikket mod uret omkring en fjerde tænder til at tage det ud af huset. Trække pæren ud af stikkontakten i stikket.

• Skubbe et nyt signal lys pære i stik stikket. Bruge pære nummer 3157AK, medmindre instruktionsbogen til din Sebring modelår viser en anden pære. Købe disse på enhver auto dele butik.

• Twist elektriske stik stikket tilbage i forlygte boliger med uret for at sætte den tilbage på plads. Luk hætten. Tænd bilen og teste blinklys for at sikre det nu virker.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com