Hvilke dokumenter skal jeg holde i min bil?

January 8

Hvilke dokumenter skal jeg holde i min bil?

Hvis du får trukket over af en færdselsbetjent, vil du have visse papirer i din bil for at undgå en hassle. Du bør altid have dit kørekort på din person, når du kører, men dette licenser du som chauffør, ikke din bil, og bør ikke efterlades i din bil.

Forsikringsbevis

Enhver, der er blevet stoppet af politiet under kørslen ved, at den første ting de gør er at bede om bevis for registrering og forsikring. Selv om de faktiske love til at bære disse elementer i bilen varierer fra stat til stat, vil dit liv blive lettere, hvis du har dem med dig, end hvis du forsøger at argumentere for de finere punkter i loven med en trafik cop. forsikringsbevis er et kort fra din automotive forsikringsselskab, der er opdateret og viser, at der er ansvar forsikring, der dækker din bil. Det er også nyttigt at have disse oplysninger til side, hvis du har en ulykke og har brug for kontaktoplysninger for dit forsikringsselskab.

Indregistrering af biler

Registrering er papirdokument tilknyttet nummerplade på ydersiden af din bil, viser, at din bil er lovligt registreret for året. Altid holde det i handskerummet med din dokumentation for forsikring.

Titel: Overlade det derhjemme

Titlen på din bil er én ting, du ikke ønsker at bære rundt i handskerummet. Hvis en tyv stjæler din bil, kan han bruge titlen til at bevise ejerskab, som ville gøre det meget nemmere for ham at sælge det hurtigt.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com