Hvordan man bruger et webkamera som en Robot øje

April 25

Ingen robot er komplet uden et øje hvorigennem du kan vinde en intim udsigt over hvor robotten 's på og hvor det går. Ud over at hjælpe du styre din robot, en webcam øjet kan også bruges til at registrere, hvad din robot ser direkte til din computer til senere brug. Hvis du har oprettet en kæmpe robot, for eksempel, kan du optage kampen på din computer, som det ses af din robot, og senere deler det online eller med andre entusiaster, slaget.

Instruktioner

• Købe et trådløst webcam, som er et webcam, der opretter forbindelse til en computer via et trådløst signal. Sæt kameraets USB-modtageren i en af USB-portene på din computer. Indsæt disken, der fulgte med webcam i computeren og følg den på skærmen bliver du bedt om at installere sin driver og software.

• Vedhæfte webcam'et til robotter "øjenhulen." Du kan oprette et hul på robot specielt til kameraet, eller du kan montere det eksternt ved hjælp af elastikker. Placer webcam'et hvor du ønsker det på robot med linse udad, så strække en tyk elastik omkring både kamera og robot. Strække et andet elastik omkring robot og kamera i den modsatte retning, så de krydser hinanden. Vær sikker på ikke at dække objektivet.

• Tænd webcam'et.

• Starte webcam software du installeret trin 1. Du bør kunne se gennem din robot "øje" via softwaren. Brug på skærmen video feed til at styre robotten, mens du flytter den.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com