Hvordan til at oplade et batteri med en Generator

September 18

Hvordan til at oplade et batteri med en Generator

Om koldt vejr fra en blizzard har forårsaget et bilbatteri til at køre ned, eller batteriet er død i en isoleret placering, batterier undertiden har brug for opladning når AC strøm fra et hjem eller garagen ikke er tilgængelig. Heldigvis, du kan også bruge en gasgenerator til at lade et batteri, hvis du også har adgang til en batterioplader. Generator producerer vekselstrøm batterioplader og batterioplader og derefter konverterer vekselstrøm til jævnstrøm til at oplade batteriet.

Instruktioner

• Check de væskestande i generatoren. Korrekte nogen, der er lav. Tilslut den røde positive ledning fra batterioplader til pluspolen på batteriet. Tilslut den sorte negative ledning fra batterioplader til den negative terminal af batteriet.

• Kontroller, at batteriladeren er slået fra. Starte generatoren ved at trække start ledningen eller bruge parameteren starter. Når generatoren starter vente et minut eller to for motorhastighed og spænding til at stabilisere. Venter på hastighed og spænding til at stabilisere er vigtigt, fordi det hjælper med at holde spændingsstigninger fra beskadige udstyr tilsluttet generator, som batterioplader.

• Tilslut batteriopladeren til 110-120 volt AC stikkontakt på generatoren. Drej batterioplader til "on" position. Batterioplader og generator skal oplade batteriet.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com