Hvordan du installerer en Windows-opdatering til XP SP1

February 9

Microsoft frigiver servicepakker til Microsoft Windows XP på et konsistent grundlag. Generelt, bør du anskaffe den nyeste service pack til at holde din computer så opdateret som muligt. Fra sommeren 2010 repræsenterer Service Pack 3 den nyeste service pack, der tilbydes af Microsoft. Endnu, kan du få en ældre version af en service pack, hvis du var tilfreds med funktionaliteten i denne version. Således kan du hente Service Pack 1 (SP1) filer, hvis du har brug for dem.

Instruktioner

1 Gå til webstedet Microsoft Technet (Se referencer). Her vil du kunne hente filerne til SP1.

2 Vælg de filer, du ønsker. Når du vælger en fil, vil du blive taget til en side, der viser funktionaliteten i den specifik fil. Du kan enten installere hele SP1 eller bare filer du anser for nødvendige til din computer.

3 Dataoverføre filer. Klik på downloadlinks af de enkelte filer, du ønsker at downloade. SP1 kan kun downloades én fil ad gangen, da Microsoft ikke længere frigiver en officiel SP1 bundt.

4 Installere filerne. Når du downloader en fil, skal du åbne den op til lanceringen et installationsprogram. Følg den på skærmen instruktioner for at installere filerne på din maskine. Genstart computeren for at afslutte processen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com