Fjernelse af "Klubben" rat låse enheden

April 17

Fjernelse af "Klubben" rat låse enheden

Hvad er "Klubben"?

Klubben er en patenteret bil-tyveri forebyggelse enhed, der er designet til at forhindre, at en bil drives med succes. Det er hovedsagelig rustfrit stål bar med en extender i midten. Peger udad fra begge ender er kroge, som passer ind i indersiden af en rat. Når låst på plads, fylder klubben så meget at det forhindrer rattet i at blive med held aktiveret, gengiver enhver bil ikke bliver drevet indtil det er fjernet. Klubben kan kun fjernes konventionelt med en nøgle, passer ind i den integrerende lås på midten af baren. Nogle gange kan en bilejer misplace eller mister sin nøgle effektivt stranding selv indtil en Låsesmed kan blive kaldt for at fjerne enheden. Det koster både tid og penge. Heldigvis der findes andre måder at fjerne The Club i en knivspids, selvom ingen, der vil efterlade det intakt til yderligere bruger desværre.

Metode 1

Den bedste måde at fjerne The Club uden hjælp af en nøgle kræver en dåse af Freon, den samme kemikalie, der bruges til at oplade en bils klimaanlæg. Du skal også ventilen stamceller udlæg, der kommer med det og en hammer eller andre heavy metal værktøj. Ved at forbinde ventilen dæmme op til kan af Freon og derefter sprøjtning af Freon direkte ind i slusen slot, man kan forårsage metal lås til is. Husk på at Freon under pres, som det er farligt, hvis det indåndes og bør aldrig kommer i kontakt med huden. Det er så koldt, at det faktisk vil forårsage metal lås til at blive skør. En stout virkning med en hammer, skruenøgle eller dæk jern vil splintre den frosne metal, tillader The Club skal fjernes.

Metode 2

På grund af den forholdsvis tynde skaft af Club er låsen i midten ikke meget robust. En flad-head skruetrækker kan indsættes i låsen og drevet indad ved hjælp af en hammer. Dette vil fratage de tynde gear af cylinderen i midten af låsen. Gearene ville typisk kun justeres hvis en nøglen var indsat, men de kan være forskydes ren off med brute force, at tillade cylinder lås slået og åbnes med en enkelt twist af skruetrækkeren.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com