Hvordan man Wire en pyramide kongelige røde Amp

December 21

Hvordan man Wire en pyramide kongelige røde Amp

Tilføje en pyramide Royal Red forstærker til bilens lyd system vil ikke kun resultere i mere magt til at drive en subwoofer eller højttalere, vil det resultere i bedre samlede resultater, renere lyd og redcued forvrængning. Ledningsføring en pyramide Royal Red forstærker til bilens stereo er ikke anderledes fra forbinde enhver anden mærkenavn amp. Når Royal Red forstærker er kabelforbundet dog, skal du afgøre, hvor mange kanaler forstærkeren har, hvor mange watt den er i stand til at producere og på hvilke impedans, før du kan slutte den til bilens højttalere. Ved hjælp af en forstærker ledninger kit--som består af alle de ledninger, skal du installere den pyramide Royal Red vil forstærker--forenkle installation oparbejde.

Instruktioner

• Åbn motorhjelmen til bilens motorrummet. Find batteriet. Kobl det sorte negative (-) batterikabel ved hjælp af en skruenøgle.

• Fjerne den plast bezel, der omgiver stereo ved hjælp af en skruetrækker til at forsigtigt lirke det væk. Fjern skruerne holder stereo på plads. Skub stereo frem for at udsætte ledningerne.

• Find den blå tilbehør ledning kommer fra bagsiden af stereo. Fjerne en ¼-tommer stykke tilbehør ledning plast belægning ved hjælp af wire strippere. Indhyllingsafstand en af de nøgne ledning ender af den matchende wire fra en forstærker ledninger kit tilbehør wiren nøgne afsnit. Wrap forbindelse med elektrisk tape. Kør den matchende wire pyramide Royal Red forstærker. Tilslut ledningen til forstærkeren ved hjælp af en skruetrækker.

• Vedhæfte den røde power ledning med i-line fuse fra forstærker ledninger kit til den positive (+) terminal på bilens batteri ved hjælp af den medfølgende møtrik og en skruenøgle. Køre strømledning gennem et eksisterende hul i bilens firewall til pyramide Royal Red forstærker. Tilslut ledningen til forstærkeren ved hjælp af en skruetrækker.

• Tilsluttes linieudgange på bagsiden af stereo RCA patch kabler fra forstærker ledninger kit. Køre patch kabler til pyramide Royal Red forstærker. Tilslut patch kabler til RCA-indgange på forstærkeren.

• Skub stereo tilbage på plads og sikkert med skruerne fjernet tidligere. Tryk på plast ringen tilbage på plads. Vedhæfte negative batterikabel.

Tips & advarsler

  • Når du tilslutter den røde power ledning med indbygget sikring til bilens batteri, Sørg for i line fuse er placeret tæt på batteriet.
  • Når du kører ledninger til pyramide Royal Red forstærker, Sørg for at holde den røde power wire og tilbehør wire fra RCA patch kabler. Dette vil bidrage til at fjerne fordrejning.
  • Elektriske skader pyramide Royal Red forstærkeren kan skyldes undladelse af at afbryde negative batterikabel.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com