Specifikationer for en 427 ZL1 knastaksel

March 30

Bortset fra 1969 Corvette var 427-cubic-tommer ZL1 big-blok Chevy (BBC) en sjælden, ikke-fabriksinstallerede højtydende motor produceret af Chevrolet i 1960erne. Motoren var tilgængelige kun fra GMS eftermarkedet dele gruppe. En motor designet i første omgang til væddeløb applikationer, det fandt vej til nogle Chevrolet sportsvogne som lønkontrakter option (COPO eller Central Office produktionsordre). Blandt andre funktioner, ydeevne brugt motoren også en knastaksel skal producerer strøm, høj rpm, på højt niveau.

ZL1 historie

427-cubic-tommer ZL1 blev udviklet af GM ingeniører til at konkurrere i kan er road-grove racing. Den lightweight, alle-aluminium motor blev oprindeligt udviklet for konkurrence. Til sidst, denne racing teknologi gjort sin vej ind i produktionen-tilgængelige motoren indstillinger for Chevrolet Corvetter og Camaros. Lønkontrakter COPO motor bruges en knastaksel, der havde specifikationer orienteret mod konkurrence ydeevne.

Fabrikken ZL1 427 knastaksel specifikationer

Knastaksel for oprindelige 1960erne ZL1 427 var en mekanisk flat-tappet design beregnet til konkurrence kun. Det havde annonceret varighed af 327 og 333 grader (indtagelse/udstødning) og varighed på.050 løfter-anledning af 262 og 273 grader, også for indsugning og udstødning, henholdsvis. Brutto ventilløftehøjde med fabrikken rocker forholdet mellem 1,7-1 var.580 tommer og.620 tommer (indtagelse/udstødning). Denne knastaksel havde en lap midterlinje 110 grader. Anbefalede ventil lash var.024 tommer og.026 tommer (indtagelse/udstødning).

Eftermarkedet ZL1 Cam reproduktioner

Eftermarkedet cam fabrikanter fremstiller også cams svarende til ZL1 trummerum. Et sådant eksempel er konkurrencen Cams nostalgi Plus knastaksel. Det er hensigten at replikere magt karakteristika af den oprindelige ZL1 cam, men med med et moderne lobe design. Det har varighed på.050 løfter-anledning af 260 og 266 grader for indsugning og udstødning, henholdsvis. Brutto ventilløftehøjde med fabrikken rocker forholdet mellem 1,7-1 er.629 tommer og.605 tommer (indtagelse/udstødning). Denne knastaksel har en lap midterlinje 108 grader. Anbefalede ventil lash er.028 tommer og.030 tommer (indtagelse/udstødning).

GM ydeevne dele alle-aluminium 427 CI Crate motor

Ikke for at forveksle med den oprindelige ZL1 motor, har GM også en erindringsmønter "Anniversary Edition" crate motor fås som en spiller på oprindelige. Ligesom den tidlige ZL1 bruger denne ene en aluminium blok og hoveder. I modsætning til oprindelige, men anniversary edition har en betydeligt lavere kompressionsforhold--9,5-til-1 - og bruger en moderne, hydraulisk roller-tappet knast med mindre aggressive Ventilindstilling begivenheder.

Dette cam er den samme som den, brugte den 502 CI crate motor. Det har varighed på.050 løfter-anledning af 224 og 234 grader for indsugning og udstødning, henholdsvis. Brutto ventilløftehøjde er.527-tommer og.544-tommer (indtagelse/udstødning) og cam har en lap midterlinje 110 grader. Da det er en hydraulisk knastaksel, er der ingen ventil lash (regnskabsafslutning) indstilling. Dette cam (og motor) opererer i en langt lavere RPM vifte end den oprindelige ZL1 og producerer betydeligt mindre strøm.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com