IGO opladeren Tips

November 11

For at hjælpe med at skære på behovet for at udføre flere forskellige netkabler til trådløse enheder, har iGo lavet en universal oplader med snesevis af forskellige tips, der stikket i enkelte enheder. IGo er en uafhængig virksomhed baseret ud af Scottsdale, Arizona, og siden 1995 har oprettet tips, der kan bruges til at oplade enhver form for laptop, mobiltelefon, Bluetooth-enhed, PDA, MP3-afspiller, bærbar gaming system eller digital kamera.

Mobiltelefonopladere

En iGo oplader er det første stykke udstyr, der skal købes. Opladere er opdelt i to kategorier, laptop/netbook opladere og mobilenhed opladere. Der er otte forskellige mobiltelefonopladere, der spænder i pris fra $15,99 til $149.99. På den lave ende, vil powerXtender oplader opkræve enhver mobilenhed med kun to AA-batterier. Der henviser til, at Magnesium kan bruge sol-teknologi til magten op dit elektronik på den høje ende, den enhed lader--.

Bærbar opladere

Laptop og netbook opladere kommer i seks forskellige typer, der spænder i pris fra $49.99 $99.99. På den lave ende power Netbook vægoplader enhver laptop fra en almindelig stikkontakt, boer i den høje ende, everywhereMAX Laptop oplader kan drive en enhed fra enhver væg, fly eller bil outlet.

At vælge den korrekte tip

IGo gør mere end 100 tips i syv-serien. Hvert tip er prismærket henne ved $7,49. For at finde den spids, der passer til din enhed gå til den hjemmeside, www.igo.com og skrive i manufacter og model # af enheden og de vil lade dig vide, hvilke aflæsse passer det bedst. Når du modtager din bestilling, du tilsluttes enheden spids og slut anden enden til den universelle oplader, og nu du har fuld effekt.

Andet tilbehør

IGo sælger også andre tilbehør, herunder en international rejse adapter til brug i fremmede lande hvor stikkontakter er forskelligt formede, samt rengøring og organisation kits. De giver også genopladelige batteri ledninger for deres enheder, der opererer fra AA-batterier. Tjek deres hjemmeside for tilbud om gratis tips med oplader køb. Ordrer kan placeres over telefonen eller via internettet. De har også andre power enheder, såsom en magt smart tårn, der tillader brugeren at tilslutte op til otte enheder på én gang at oplade, så længe de har alle de rigtige tips.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com