Hvad sker der, hvis du nulstille din iPhone?

January 9

Apples iPhone er en teknologisk kraftcenter med evnen til at spille spil, musik og film. Med en iPhone kan du smide din personlig planner, adressebog, Post-it Notes og opgavelister. IPhone butik har en app til alt dette og mere. Dine oplysninger er butik i hukommelsen på din iPhone. Udfører hyppige syncs og sikkerhedskopier, forhindre du utilsigtet information tab. I tilfælde du nødt til at nulstille din iPhone, tillade dine sikkerhedskopier dig komfort i at genvinde dine oplysninger på din iPhone.

ITunes Sync og sikkerhedskopi

Synkronisering og sikkerhedskopiering af din iPhone er en glimrende måde at sikre dine oplysninger er beskyttet. Denne proces tager ikke lang tid og gemmer alle oplysninger på din iPhone til din computer. Dette er især vigtigt, hvis der sker noget med din iPhone, der gør det nødvendigt at nulstille eller gendanne det tilbage til fabriksindstillingerne.

Factory Restore

Fabrik genindføre funktion nulstiller din iPhone tilbage til den tilstand, den havde, da du købte den. Det sletter alle applikationer, fotos, filer og musik fra din iPhone, så de eneste oplysninger, der er på det er de stock programmer, Apple distribueres sammen med enheden. Denne proces nulstiller din iPhone og tillader dig at starte fra bunden. Fra dette punkt, kan du vælge at starte forfra, eller du kan installere den nyeste sikkerhedskopi for at genvinde dine oplysninger på din iPhone.

Sådan fabrik genindføre

Åbn iTunes på din computer. Tilslut din iPhone til computeren ved hjælp af USB-kablet, der fulgte med den. Klik på din iPhone i venstre kolonne. Det er placeret under overskriften "Enheder". På fanen "Oversigt" er der en "Gendan" knap. Klik på denne knap for at begynde gendannelsesprocessen fabrikken for at nulstille din iPhone.

Oprette sikkerhedskopier

Efter din fabrik gendanne iPhone, vil du bemærke, at alle dine oplysninger blev slettet. Fra dette punkt får du mulighed for eller installerer en backup til din iPhone. Dette gendanner oplysninger, applikationer, indstillinger, filer, musik og film til din iPhone. Bare vælge din backup fra drop-down listen. Klik på knappen "Fortsæt". ITunes installerer sikkerhedskopifilen til din iPhone. Når processen er fuldført, bør alle dine filer på din iPhone.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com