Ambulant foretage en opringning skik & virkningerne af kommunikation

May 2

Ambulant foretage en opringning skik & virkningerne af kommunikation

Mobiltelefoner har en dybtgående indvirkning på den måde, vi lever vores liv i det 21. Den store udbredelse af mobiltelefoner har forvandlet det moderne landskab, overskrider både distance og kultur. Hvis du kigger rundt, er alle på deres mobiltelefon. Nogle tekst og nogle taler, men andre spil og andre vægrer sig. Mobiltelefoner er en helt moderne fænomen, symboliserer både bedst og værste i teknologisk bedrift. Derfor er det bydende nødvendigt at forstå, hvordan mobiltelefoner påvirker kommunikation.

Kultur

Udbredelsen af mobiltelefoner og utal af måder, du kan bruge dem til at kommunikere har oprettet en virtuel kultur, der er stort set selvforsynende og uafhængig af andre former for kultur. "Sms'e" har fortrængt, taler i telefon især for unge mennesker, men også mange andre så godt. For korthed og andre årsager, har lingo involveret i "sms'e" skabt i nogle sanser et nyt sprog med udtryk som "LOL" og "TTYL". Den virtuelle kultur trives på sin evne til at kommunikere så hurtigt og let.

Etikette

Kommunikere via mobiltelefoner har berørt, hvad der anses for korrekte anstændighed i det 21. Mange teatre, restauranter, museer og andre offentlige steder fraråde kraftigt ved hjælp af en mobiltelefon; men den store udbredelse af ambulant foretage en opringning skik overflader når nogens mobiltelefon går i løbet af en film eller spille. Sådanne hændelser ske så ofte, at mens belastende, de strækker grænserne for passende og acceptabel adfærd. James Katz, en professor i kommunikation på Rutgers University og direktør for Rutgers University's Center for mobil Kommunikationsstudier, afspejler denne følelse, siger, "mobiltelefoner synes at prioritere kommunikation med fjerntliggende mennesker over dem, der deler sin plads, og de etiske aspekter ved denne nye funktionsmåde er ikke universelt aftalt."

Distraktion

Mobiltelefoner er blevet en enorm distraktion for mange mennesker. Det nye fænomen "sms'e under kørslen" er sådan en alvorlig distraktion at sikkert fører et motorkøretøj, at mange stater og kommuner har kriminaliseret loven. Mobiltelefoner har også været en hindring for lærernes evne til at kommunikere vigtige uddannelsesmæssige erfaringer til studerende på skoler. Mange grade skoler har nægtet studerende privilegiet at have mobiltelefoner på campus.

"Tekst" stemme

To af de mest magtfulde medier i den moderne verden, mobiltelefoner og tv, har hooked op til at oprette en magt kommunikationsværktøj gennem "sms'e". Mange tv-shows, især reality tv-shows, fremme deres publikum til nominelt deltage i showet ved at "sms'e". Publikum medlemmer deltage i mange funktioner fra stemmer medlemmer af rollebesætningen fra viser at stemme for spilleren i spillet ved at indtaste i særlige koder i deres "tekster". Trods deres lille skærmstørrelse, er mange mennesker også begyndt at se tv på deres mobiltelefoner.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com