Hvordan du udskifter en Slave Master Cylinder

October 31

Hvordan du udskifter en Slave Master Cylinder

Når du anvender mund pres på koblingen af dit køretøj, konverterer kobling hovedcylinder dette tryk til hydraulisk tryk. Denne hydraulisk tryk er derefter transporteres til en eller flere slave cylindre, der giver dig mulighed for at skifte gear i overførslen. Når kobling hovedcylinder funktionsfejl, kan du ikke længere skifte gear. Adgang til kobling hovedcylinder er lidt udfordrende, da det er placeret direkte bag koblingspedal. Proceduren er dog noget, du kan udføre selv, der vil spare dig en masse penge.

Instruktioner

• Afbryde den negative batterikabel ved hjælp af et ratchet og socket, og Find hovedcylinder reservoir slange nær bunden af motoren på firewall, direkte overfor af koblingspedal.

• Fastgør vice greb til den del af slange, der er tilsluttet den hovedcylinder, derefter fjerne slangen fra hovedcylinder ved hjælp af en flathead skruetrækker. Vice greb vil forhindre væske lækager.

• Angive en afløb gryde under den hovedcylinder, så tag hydraulik fra hovedcylinder ved hjælp af en justerbar tøs.

• Kravle ind i førerhuset og fjerne lavere instrumentpanelet ved hjælp af en stjerneskruetrækker, så unplug den diagnosestik i hånden. Den diagnosestik er finde bag den nederste streg under rattet. Det er en sort ledning med enderne svarende til USB ledninger. Ene ende af ledningen har som regel til to tommelfinger-skruer, der skal skrues i hånden at trække i ledningen.

• Få adgang til den hovedcylinder stempelstang gennem den nederste streg. Bemærk den stang, der strækker sig fra hovedcylinder på anden siden af firewall'en til kobling pedal beslag. Træk det klip, som fæstner stang til kobling pedal beslaget brug nålen næse tænger, og fjerne stangen fra kobling pedal beslag.

• Unbolt to nødder, der forbinder den kobling hovedcylinder ved hjælp af et ratchet og socket. De to nødder, som er beliggende lige på anden siden af firewall'en, er tilgængelig gennem den nederste streg. Nå gennem den nederste streg og trække den hovedcylinder.

• Indsæt den nye kobling hovedcylinder i dens sted. Vedhæfte de to forbindelsesstrækninger nødder og stempelstang. Tilslut den diagnosestik, og geninstallere den lavere instrumentpanelet. Reconnect reservoir slange.

• Fyld kobling master cylinder med bremsevæske, mens med den åbne ende af hydraulik i din hånd og sætte det med tommelfingeren. Har en ven tryk ned på koblingspedal, og slip din tommelfinger fra enden af slangen. Så snart pedalen er helt i bund, Sæt enden af slangen med tommelfingeren. Fortsæt denne proces indtil al luft er bortvist fra master cylinder.

• Tilslut den hydrauliske linje og batteri kablet igen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com