High Definition TV kabel krav

July 9

High Definition TV kabel krav

High Definition TV, eller HDTV, begyndte i USA, da tv-radiospredningsorganer skiftede fra udsendelse i analog til digital radio. Resultatet er bedre billede og lydkvalitet, især med high-definition kabel-kanaler. Før du investerer i et nyt tv, men sørg for du forstår et par grundlæggende fakta om high-definition TV kabel krav.

Er det i dit område?

Før farende ud for at købe den nyeste high-definition-kompatible fjernsyn, være sikker på at tjekke med din kabel-udbyder for at sikre de tilbyder high-definition service i dit område. Ikke forveksles hvis din kabel-udbyder tilbyder kun "digital kabel," fordi det ikke er det samme som HDTV. Digitale kabel er bedre end regulære kanaler, men har ikke samme kvalitet som HDTV.

Kompatibilitet

High-definition kabel signaler kræver et tv, der er kompatibel med high-definition-signaler. Der er generelt to valgmuligheder på markedet: integreret high definition-tv og high-definition-ready fjernsyn. Integreret high definition-tv har de indbyggede ATSC/DTV tunere kræves for at afhente high-definition-signaler. High-definition-ready tv, også kaldet "digital kabel klar" fjernsyn, har ikke indbyggede tunere til HDTV. De kommer med NTSC-tunere, der arbejder for analoge udsendelser. Hvis din lokale kabel-selskab giver ikke HDTV til dit område, eller hvis du ikke vil opgradere til HDTV endnu, high-definition-ready tv være mere fornuftigt at købe.

Kabelkasser

Hvis dit fjernsyn er forholdsvis ny, kan det kun kræver en opgraderet kabelboks til at modtage high-definition kabel signaler. Spørg din kabel-udbyder om du kan opgradere din kabelboks til en, der understøtter high-definition-signaler. Alternativt, tjek dit TVs garanti--hvis det har en indbygget kvadratur amplitudemodulation (QAM) tuner eller en flytbar CableCARD-kort, du kan ikke skal købe en kabelboks, fordi disse tunere vil lade dit tv afhente high-definition-signaler. Bære i tankerne, men at disse tunere kan du afhente high-definition-signaler, men vil ikke støtte ekstra kabel funktioner som betalings- eller video on-demand.

Hvilken slags TV

Sammen med high-definition-valg, skal du vælge blandt de andre forskellige typer af tv på markedet. Den gammeldags analog fjernsyn har for det meste forsvundet fra hylderne, men der er beboelse-bedømmelseskomite LCD (Liquid Crystal Display) og plasma-tv og bagprojektion modeller baseret på DLP (Digital Light Processing), LCD- eller LCoS (flydende krystaller på silicium). Hver tv har sine fordele og mangler – for eksempel de lyse LCD-skærme afspejler ikke lys som plasma-tv, men de producere ikke den samme kvalitet af video bevægelse som en high-end plasma TV. Gør dit hjemmearbejde, og vælg en high-definition eller high-definition-ready tv baseret på hvad opfylder specifikke lys, opløsning og budget kravene i din husstand.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com