Sådan får du markør ud af bil maling

August 14

Sådan får du markør ud af bil maling

Fjerne mærke fra overflader er ikke så svært, selvom det ofte tager flere forsøg; imidlertid præsenterer at fjerne markering fra den udvendige maling på bilen et vanskeligt problem, som du vil fjerne kun markøren og ikke maling. De fleste markør fjerne produkter indeholder acetat, som vil skade maling finish på din bil. Brug leverancer fra dit køkken og badeværelse til at fjerne mærket fra din bil maling og genoprette sin finish til en pre farves tilstand.

Instruktioner

Mælk hjælper til at løfte markør pletter.

Sættetid en hvid bomuldsklud i sødmælk.

• Lægge mælk-gennemblødt bomuldsklud over markør pletten på din bil. Du kan have til at spørge nogen til at holde det på plads for et øjeblik, når du går videre til næste trin.

Terry klud håndklæder bruges ofte i badeværelset.

Mætte et stort frottebadekåber håndklæde i almindeligt vand. Lægge det over mælk-gennemblødt bomuldsklud. Hvis håndklæde er stor nok forankre det over toppen eller kølerhjelmen af bilen til at holde både håndklæder på plads. Våd terry håndklæde gælder pres for mælk-gennemblødt håndklæde, så mælken kan arbejde på pletten.

• Give mælk og håndklæder for at sidde på markør pletten i mindst fire timer. Kontrollere status for at se hvis markør pletten er løft eller kan tørres af. Hæld mere mælk på bomuldsklud, hvis det er nødvendigt, og lad håndklæder til at sidde på pletten natten over.

• Fjerne frottebadekåber håndklæde og mælk-gennemblødt håndklæde fra din bil. Tørre bilen ned med en blanding af et par dråber af flydende parabol vask vaskemiddel i varmt vand. Krat væk mælken og eventuelle resterende markør pletten. Følg ved at tørre området med et rent håndklæde dyppet i almindeligt vand.

Hårspray er nyttige i at fjerne blæk og tusch pletter.

Spray aerosol hårspray på eventuelle rester af markør pletten. Buff med en ren klud til at fjerne mærket. Følge af aftørring med almindeligt vand på en ren klud.

Tips & advarsler

  • Bruge forebyggende foranstaltninger ved at holde markører af alle slags fra din bil.
  • Omfattende markør pletter på bilens udvendige maling kan være nødvendigt at fjernes professionelt.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com