Sådan Import kontakter til en iPhone fra en CSV-fil

June 6

Sådan Import kontakter til en iPhone fra en CSV-fil

I modsætning til andre smartphones gemme iPhone ikke dine kontakter på et SIM-kort. Snarere, det synkroniserer med kontaktpersoner du har gemt andre steder på internettet eller en computer. Dermed, en af de hurtigste måder at se og bruge kontaktpersoner gemmes i en CSV-fil ville være at importere dem til en e-mail-konto, der er synkroniseret med din iPhone. For konti som iCloud, ville du nødt til at konvertere CSV-filen til VCard eller VCS format først.

Instruktioner

Importere til en E-mail-konto på din iPhone

• Åbne en e-mail-konto, du allerede bruger--såsom en Gmail, AOL, Yahoo eller Outlook-konto. Alternativt kan du oprette en ny konto med en af disse udbydere.

• Følg e-mail-udbyders instruktioner til at importere CSV-filen (se links i ressourcer). Dette indebærer blot at klikke på programmets "Import" knappen og vælge CSV-filen fra din computer.

• Tilføje e-mail-konto til din iPhone, hvis du ikke har gjort det tidligere. Tryk på "Indstillinger" efterfulgt af "Mail, kontakter, kalendere." Næste, tryk på "Tilføj konto," efterfulgt af den e-mail-udbyder program; for eksempel, vælge "Google" til en Gmail-konto. Indtast dit navn, e-mail-adresse, adgangskode og beskrivelse i felterne på næste skærmbillede. Derefter på "Næste".

• Skifte parameteren "Kontakter" til "On" position. Den konto kontakter - inklusive dem, du har importeret fra CSV-filen - vises i din iPhone kontakter app næsten øjeblikkeligt. For at se dem, skal du trykke på "Kontakter" på din startskærm, efterfulgt af "Grupper", og navnet på din e-mail-konto.

Konverter fil og Import i iCloud

• Åbne en eksisterende Gmail eller Yahoo-konto. Alternativt kan du oprette en ny.

• Følg e-mail-udbyders instruktioner til at importere CSV-filen (se links i ressourcer). Dette indebærer at klikke på "Import" og vælge CSV-filen fra din computer til at uploade det.

• Følg e-mail-udbyders instruktioner til at eksportere dine kontaktpersoner til en ny vCard eller VCF fil. Dette indebærer, at klikke på programmets "Export" knappen, at vælge det nye filformat og gemme filen på din computer.

• Log ind på din konto på iCloud.com. Vælg "Kontaktpersoner". Klik på knappen "Gear" nederst til venstre og vælge "Import vCard." Vælg filen VCF du bare lavet for at uploade og vise sine kontakter.

• Aktivere iCloud kontaktpersoner på din iPhone, hvis du ikke har gjort det tidligere. Tryk på "Indstillinger" efterfulgt af "iCloud." Derefter skifte parameteren "Kontakter" til "On." Du kan nu se dine importerede kontaktpersoner i kontaktpersoner-app.

Tips & advarsler

  • Du kan også importere CSV-filen til computerens e-mail og kontakter manager – såsom adressebog på en Mac eller Microsoft Outlook på en PC. Synkroniser kontakter til din iPhone ved hjælp af iTunes.
  • Kun Gmail og Yahoo konti kan eksportere kontaktpersoner vCard eller VCF format. Hvis du ikke bruger enten konto og foretrækker ikke at oprette en ny, Konverter din CSV-fil ved hjælp af en tredjeparts-konvertering app eller tjeneste.
  • Oplysningerne i denne artikel gælder for pc'er, der kører Windows 8 og iPhones kører iOS 7.1.1. Det kan variere lidt eller betydeligt med andre versioner eller produkter.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com