Specifikationer for en Audi TT 3,2 Quattro

July 28

Specifikationer for en Audi TT 3,2 Quattro

Audi producerede den 3,2 Quattro version af sin populære TT roadster fra 2004-modelår gennem modelår 2009. Bilen oprindeligt lanceret i Europa og var først i USA i November 2003. TT 3,2 Quattro blev tilgængelig som enten en coupé eller en to-sæders cabriolet, almindeligt kendt som en roadster. Base niveau trim er ikke tilgængelig for biler udstyret med 3,2-liters motor, som sport Audi's Premium Plus eller Prestige trim niveauer kun.

Motor og Transmission

Som det fremgår af bilens navn, er denne TT udstyret med en 3,2-liters, 250-hestekræfter V6 og standard alle hjul drev. Med 3,2 Quattro TT introduceret Audi Direct Shift Gearbox (DSG). Denne innovative transmissions kombinerer fordelene ved en manuel transmission med dem af en automatisk transmission. Der er ingen koblingspedal i en TT med DSG; Tværtimod er gearene flyttet med paddles på rattet. TT 3,2. Quattro fås også med en traditionel seks-speed manuel transmission.

Ydeevne

Selvom TT 3,2 Quattros øverste hastighed er elektronisk begrænset til 155 miles i timen, bilen kan accelerere fra 0 til 60 i 5,5 sekunder og leverer 236 pund-fødder af drejningsmoment. Denne version af TT har en EPA-anslået brændstoføkonomi 17 miles per gallon i byen og 25 på motorvejen.

Sikkerhed

Hver TT er udstyret med blokeringsfri skivebremser og stabilitetskontrol. De har også sideairbags og forreste knæet airbags. TT 3,2 Quattro leveres som standard med Audis eksklusive hill-hold funktion, der eliminerer en manuel bil tendens til at rulle baglæns når stoppet på en skråning.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com