Sådan gør din Computer Boot ved hjælp af CD ROM i stedet for disketten

October 5

Sådan gør din Computer Boot ved hjælp af CD ROM i stedet for disketten

I de tidlige år af hjemmecomputere var diskettedrevet det første sted computeren kiggede da det startede. Ser til diskettedrevet først tilladt computerbrugere bruge reparation diske til at fastsætte deres maskiner, når de kunne ikke længere starte op fra harddisken. Disse dage, selvfølgelig, bruges diskettedrev sjældent, så det giver mening at ændre computerens boot rækkefølge, så det ser på CD-ROM drevet istedet for disketten.

Instruktioner

1 Lukke computeren ned og vente, indtil det slukkes. Tryk på afbryderknappen for at genstarte computeren.

2 Opmærksomme på skærmen, indtil du ser en "Tryk på"X"-tasten til at indtaste setup." Den nøgle, der bruges til at indtaste setup varierer fra producent til producent. HP computere typisk bruger tasten "F2" eller "F10" mens Dells ofte bruger "F1" eller "F12." Tryk på den passende nøgle, så snart du ser meddelelsen.

3 Brug din højre piletast til at navigere i menuen "Avanceret". Rul gennem listen over indstillinger, indtil du ser "Boot Order." Brug piletasterne til at flytte CD-ROM drive øverst på startrækkefølgen.

4 Skub pilen helt til venstre og vælge indstillingen "Gem ændringer og Afslut". Computeren vil afslutte installationen og fortsætte boot-processen.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com