Hvordan du ændrer filteret Transmission for en 2001 Hyundai Sonata

May 29

Transmission filter i 2001 Hyundai Sonata skal ændres hver 35.000 til 50.000 miles eller to år, alt efter hvilken kommer først. En frisk filter forhindrer tungmetaller, at komme ind i væsken i at bygge op i transmission. Ændre filteret er lettest at gøre samtidig transmissionsolie er ændret, fordi dens placeret nedenunder afløbet pan. Dette betyder, at væsken har at blive drænet og genopfyldes hver gang filteret er ændret.

Instruktioner

• Parkere Sonata på en flad overflade og trække op nødbremsen. Rejse forsiden af køretøjet op på et par af jack stande. Sørg for køretøjet er støt ved at presse kraftigt på den forreste ende før det bliver nedenunder til vedligeholdelse.

• Skub nedenunder Hyundai at finde transmission afløb pan. Dette er et stort, firkantet, metal tank omgivet af otte bolte, i midten af motoren. Placer en samling gryde under tanken.

• Fjerne alle undtagen én af bolte med 1/2-inch topnøgle. Tillad væske at dræne i 10-15 minutter, indtil det stopper kommer fra siderne af gryden. Fjerne den sidste bolt og sænke den resterende væske i gryden. Vaske ud pan og bolte til at fjerne resterende væske.

• Find transmission filter nedenunder afløb pan fastgjort ved tre bolte. Fjerne bolte med en 3/8-inch topnøgle og trække filteret ud. Sætte det nye filter på med de gamle bolte. Udskifte afløbet pan og sænke bilen fra jack stande.

• Pop hætten af Sonata og finde sorte transmission oliepinden over afløbet pan. Trække det og placere en tragt ind i røret. Hæld i tre Potter af transmissionsolie. Luk hætten.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com