Sådan Skil en Altec Lansing ACS31

June 2

Sådan Skil en Altec Lansing ACS31

Altec Lansing AS31 er en højttaler sæt bestående af 2 satellithøjttalere og en enkelt subwoofer, du kan oprette forbindelse til enhver computersystem og forstærke den lyd, der oprettes af systemet. Hvis du er nysgerrig på, hvordan højttalerne fungere eller blot ønsker at se indersiden, er det muligt at adskille højttalerne og få adgang til indre af udstyr.

Instruktioner

1 Afbryde lydkablerne kører fra Altec Lansing højttalere til computeren. Fjern strømkablet fra stikkontakten.

2 Flip subwoofer hovedet for at finde subwoofer-højttaler. Der er en Phillips skrue i hvert hjørne. Fjern Phillips skruer og skub toppen af subwooferen for at få fuld adgang til højttaler ordningen. Indeni er de ledninger løber fra taleren til audio input tilslutningerne på siden af udstyr.

3 Fjerne de lille Phillips skruer på siden af hver satellithøjttaler. Indsæt en flathead skruetrækker ind i den lille rille kører fra top til bund og tryk opad for at adskille de to sider af højttaleren. Indeni er højttaler forsamlingen, ledninger kører fra taleren at forbindelsen havne og port stikforbindelserne. For at fuldt demontere taleren, fjerne ledningerne fra kabel forbindelsen port. Bemærk, at du bliver nødt til at skære wire, hvilket gør højttalerne ubrugeligt; undgå hvis du vil bruge højttalerne i fremtiden.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com