Bil motoren detaljering Tips

July 7

Beskriver din motor er et ofte overset aspekt af rengøring din bil. Det kan virke skræmmende, men med lidt indsats og opmærksomhed for detaljer, kan du bringe skønhed af din motor. I en time eller deromkring, kan du gøre det ser så god som den dag den trillede off udstillingslokalet gulvet.

Før du begynder

Din motor skal være slukket og cool at røre ved. Før du får noget omkring din motor, våde, dække op kritiske komponenter. Du vil være sikker på at holde vand fra at gå et sted det ikke hører hjemme. Hvis du har en ældre bil med en karburator, fjerne luften renere, derefter dække karburator med en plasticpose og sikre det med en elastik. Sørg for at fjerne denne taske, før du starter din motor! Hvis du har en distributør, ligeledes dække det med en taske eller plastic wrap. Det er også en god idé at dække op din generator, fuse box og andre elektriske komponenter.

Vask motorrummet

Det bedste sted at starte er faktisk på undersiden af motorhjelmen. Vask det som du ønsker ydre af bilen: med varmt sæbevand og en vask mitt. Sørg for at fjerne synlige vejen støv eller snavs. Skyl fuldstændigt og håndklæde tørre. Derefter spray motoren med et affedtningsmiddel, koncentrerer sig om eventuelle snavsede områder. Lad affedtningsmiddel sidde og arbejde i et par minutter, ifølge producentens anvisninger. Du kan agitere det forsigtigt på urene og derefter skylle grundigt med masser af rent vand. Et lavtryk vask er bedst, fra en almindelig haveslange. Højtryk kunne tvinge vand til komponenter gennem revner eller sømme, så det er bedst at gå langsomt og let. Når hele rummet har været forsigtigt skylles rene, kan du lade det lufttørre eller fremskynde processen ved at blæse kold luft over det. En lav-flow luft kompressor dyse eller en butik vakuum med en blæser vedhæftet fil værker stor til dette. Brug ikke hårtørrer på et opvarmet indstilling. Sørg for at fjerne enhver plastikposer eller plast wrap fra motorrummet.

De små detaljer

Korrekt er vask og tørring din motor den vigtigste del af rengøring. Med det gjort, du er fri til at fokusere på sjovt del: gør det skinne. Malede overflader, som firewall eller indersiden af fendere, reagere godt spray voks eller tåge og tørre rengøringsmidler beregnet til udvendige maling. Plastik og gummi overflader kan være skinnede op med nogen af en række af plast eller vinyl sprays (normalt beregnet til interiør). Det fælles bedste værktøj til din rådighed er en levering af mikro-fiber håndklæder. Næsten alt under kølerhjelmen ser bedre med en blid tørre. Når du er færdig, tager et skridt tilbage og se, hvis du gik glip af nogen steder. Ellers, beundre dit arbejde, og invitere andre til at beundre det med dig!


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com