Hvordan man kan sætte et TV på en væg

January 9

Fladskærms-tv som plasma og LCD-skærme er attraktive for de fleste kunder for deres kompakte størrelse. Ud over ikke at optage meget plads på et bord, kan LCD og plasma-tv også blive hængt på en væg i dit hjem eller forretning, drastisk at reducere mængden plads, der kræves for at vise. Hvis du har for nylig købt et fladskærms-tv, er monterer det på væggen i dit hjem næsten så nemt som at hænge et billede.

Instruktioner

• Købe en væg monteringssæt til bestemt størrelse og type af fjernsyn du har. Hvis du er usikker på hvilke kit at købe, skal du kontakte din lokale elektronikbutik eller webstedet for producenten af dit særlige tv.

• Bestemme, hvor du ønsker at hænge dit tv og måle området for at sikre dit sæt vil passe ind i rummet.

• Brug stud finder til at finde studs i væggen hvor du planlægger at hænge dit tv. Når du har fundet studs tillægger væggen ved hjælp af den elektriske skruetrækker wall mount (den største af de to stykker i din boks), er og sørg for den åbne ende på toppen (så du kan skubbe dit TV i). Brug niveau til at sikre, at det er hængende direkte på væggen.

• Vedhæfte del af vægbeslag til dit tv (typisk to barer) på bagsiden af tv'et. I de fleste tilfælde vil skruehullerne på bagsiden af dit sæt blive dækket med små stykker af plast, der skal fjernes, før du kan knytte mount.

• Skub din tv ind i væg-mount nu fastgjort til væggen. Stykke du fastgjort på bagsiden af apparatet skal passe perfekt i det stykke du fastgjort til væggen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com