Hvordan at sætte videoer på min MP4

December 21

En personlig MP4 player er en praktisk måde at se videoer, lytte til musik eller ser på billeder. MP4 er et forkortet navn for MPEG-4, som angiver "Moving Picture Expert Group-4." Bruge en MP4 til din personlige underholdning du nødt til at konvertere video filer i "AVI" format og overføre den specifikke mediefil til MP4-afspiller via USB-kablet.

Instruktioner

• Åbn DVD-ROM-bakke i din computer og placere den DVD du vil rippe inde. Luk døren, og klik på knappen "Start" på nederst til venstre på din opgave bar. Find den ripping software du har installeret og åbne programmet.

• Følg de rippe instruktioner til din specifikke software. Softwaren vil variere, men de alle tilbyder det samme resultat; en afkodet DVD-fil, der vil sandsynligvis have filtypenavnet "AVI". Der er andre formater men "AVI" er den mest almindelige.

• Luk den DVD ripping software og åbne AVI converter software. Mest generiske MP4 afspillere har en skærmopløsning 320 af 240 og "AVI"-filen skal konverteres til resolutionen, før MP4 afspiller vil genkende den. Vælg filen fra kildemappe i konvertering software. Vælg destinationsmappen til den konverterede fil i boksen nedenfor. Klik på "Gem" for at gemme filen på listen konvertering. Klik på "Konverter".

• Skub MP4 USB-kablet i USB-porten på computeren. Boksen "Autoplay" vil vises, men blot annullere den og åbne "Windows Stifinder." Åbn mappen opbevaring med den konverterede fil.

• Højreklik og vælg "Kopier." Åbn mappen MP4 "Video" i Windows Stifinder og højreklikke på "Indsæt." Klonede filen overføres til MP4-afspiller. Denne øvelse kan tage en fair lidt tid, afhængigt af hvor stor filen er. Hardwaren skal fjernes fra computeren, når overførslen er fuldført.

• Lige falde i hak den "Rolig Ophæve Hardware" ikon i systembakken, så "Stop" hardware i indstillingsboksen. Afbryde MP4 afspiller. Åbn den video eller film på MP4 til at teste det.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com