Sådan aktiveres XP på Dell-computere

June 20

Sådan aktiveres XP på Dell-computere

Windows XP kræver en aktiveringskode, før du kan installere det, eller i nogle tilfælde, fortsætte med at bruge den. Alle Dell computer kommer hos en Vinduer registreringskode på et klistermærke et eller andet sted på computeren; laptops sted normalt det på bunden, mens desktops har det på siden. Denne kode er din licens til at bruge Windows XP på computeren - hvis du geninstallere operativsystemet, skal du det for at aktivere softwaren.

Instruktioner

Nylavet Vinduer Installation

1 Slukke for din computer. Tryk på power-knappen, derefter kigge efter BIOS eller Setup aktivering beskeden; de fleste Dell-computere er det en af funktionstasterne. Tryk på for at indtaste BIOS.

2 Brug menuen "Boot" til at angive CD- eller DVD-drev til den første boot-enhed. Marker "Exit", derefter tryk på "Enter", derefter "Y." Indsæt Windows XP-cd'en i CD-drevet.

3 Tryk på "Enter" til boot fra CD-drevet. Følg installationsinstruktionerne til at installere Windows XP CD-drevet. Når skærmbilledet aktivering vises, skal du angive koden på den Windows XP nøglen mærkat nederst eller i siden af computeren.

Aktivere en aktuelle Windows-Installation

4 Tænd computeren og log ind. Hvis værktøjstip "Windows-aktivering" blinker, skal du klikke på den. Ellers klik på knappen "Start" og derefter "Alle programmer", "Tilbehør," "System Tools" og "Aktiver Windows." Du vil have en internetforbindelse for at aktivere Windows.

5 Klik på "Ja, lad os aktiver Windows via internettet nu," og derefter "Næste". Hvis du vil registrere din kopi af Windows med Microsoft, skal du klikke på "Ja", derefter indtaste dine kontaktoplysninger. Ellers klik på "Nej"

6 Klik på "Næste". Afvente aktivisering oparbejde hen til hel, så klik på "OK".

Tips & advarsler

  • Aktivering er påkrævet i 30 dage fra den første dag du starter Windows XP.
  • Hvis du ikke har internetadgang, kan du aktivere Windows via telefonen. Bare Klik på "Ja, jeg ønsker at ringe til en kunde servicerepræsentant til aktive Vinduer nu" i trin 2 i afsnit 2.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com