Hvordan man laver en RCA-stik fra en bærbar computer til et TV

October 13

Nogle nyere model bærbare computere er udstyret med en indbygget composite videostik. En sammensat videostik er en type af RCA stik bruges til at passere en video signal langs et enkelt kabel. Hvis du bruger en bærbar computer udstyret med composite video output, kan du bruge et composite video-kabel til at vise grafiske billeder fra den bærbare computer på et TV. Hvis din bærbare computer ikke er udstyret med en composite video output-stikket kan du stadig vise grafiske billeder fra den bærbare computer på et TV, men du bliver nødt til at bruge en VGA til TV converter til at gøre det.

Instruktioner

Bruge VGA Converter til at forbinde Laptop til TV

1 Tilslut den ene ende af et VGA-kabel til VGA-terminal ligger på siden eller bagsiden af den bærbare computer. Sikre kablet til terminalen ved at dreje skruer, tilsluttet til bagsiden af stikket, med uret. Tilslut anden enden af dette kabel til VGA input terminalen på konverteren.

2 Sæt den ene ende af et composite video-kablet i konverteringsprogrammet til composite video output-stikket. Indsæt anden enden af dette kabel til det gule composite videostik i fjernsynet.

3 Tilslut den konverter strømkabel til sin DC power jack. Sæt den konverter netkabel i en stikkontakt.

Send Audio Signal fra Laptop til TV

4 Tilslut stereo-stik ende af stereo til RCA-kablet til den bærbare computer hovedtelefonstik.

5 Sæt den hvide RCA-stik i anden enden af stereo til RCA-kabel, i TV'ets hvide audio L-stikket.

6 Sæt det røde RCA stik til TV'ets røde audio R stikket.

Se Video fra Laptop på TV

7 Tænd for tv'et.

8 Magt op den bærbare computer

9 Tryk gentagne gange på "Input" eller "Kilde" knappen på TV'ets fjernbetjening, indtil dens video input channel er indstillet til AV-kilde. Du bør kunne se og høre, hvad der er på den bærbare computer på TV.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com