Hvordan til at trække en automatisk Transmission Toyota Camry

October 11

Hvis du skal trække din Toyota Camry for reparation eller af anden grund, og det har en automatisk transmission, skal du tage forholdsregler for at undgå at beskadige transmission. Hvis drivhjul, som på Camry er forhjulene, drej på motorvejen hastigheder, når overførslen ikke er driver, vil transmission's indvendige gear overophede og drej transmission i så meget metalskrot. Hvis du har til hensigt at trække din Camry, skal du følge denne fremgangsmåde for at undgå at beskadige din Camry.

Instruktioner

• Tilslut blår dolly til din tow køretøjet af glider af tungen af tow dolly på receiver hitch af tow køretøjet og låse det på plads. Tilslut blår dolly ledninger stik til ledninger stikket på din tow køretøjet i hånden.

• Drive den Camry forhjulene på slæb dolly. Wrap blår dolly hjul-fastholdende stropper omkring den Camry forhjulene og låser dem ned, per blår dolly specifikke instruktioner. Dette vil forhindre Camry fra bænken blår dolly, mens du kører tow køretøjet.

• Placer blår dolly bremse lys bar på stammen af Camry. Kontroller, at bremse lys og blinklys på slæb dolly bremse lys bar arbejde før kørsel tow køretøjet.

Tips & advarsler

  • Ikke trække en Camry med en anden bil eller lastbil, der ikke har en blår hitch og ordentlig ledninger forbindelser. Dermed er ulovlige og usikre.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com