Kenwood bil Stereo ledninger instruktioner

April 25

Kenwood bil Stereo ledninger instruktioner

Selv om det er rigtigt, at hver model af bilstereo, at Kenwood har produceret er unikke i form af ledninger, er det muligt at generalisere, hvordan stereoanlæg er kabelforbundet. I modsætning til mange andre eftermarkedet stereoanlæg er der i det mindste nogle ligheder i den måde, at de fleste Kenwood bilradio er kabelforbundet. Med det rigtige sæt af instruktioner, kan ledninger din Kenwood stereo dig selv være både hurtig og billig.

Instruktioner

• Fjern den eksisterende stereoanlæg i bilen fra sin bolig i dashboard med stereo fjernelsesværktøjer. Denne proces kan variere afhængigt af stereo som du fjerner, men typisk, fjernelsesværktøjer er indsat på begge sider af stereo til at trække enhed ud af instrumentbrættet uden at beskadige nedslå. Fjernelsesværktøjer kan købes på ethvert automotive dele butik.

• Afbrød den gamle stereo ledninger, forlader så meget wire stadig er knyttet til bilen som muligt. Når du har fjernet ledninger, henvise til et køretøj-specifikke ledningsdiagrammet at identificere funktion af hver af disse ledninger. Selv om hver bil er unikke i form af ledninger, typisk, konstant power ledninger er røde, auxiliary power ledninger er gule, jorden ledninger er sort og højttalerkablerne er stribet og multi-farvede.

• Identificere funktionen af hver ledning på din Kenwood stereo ledninger ved at henvise til sin ledningsdiagrammet. Når du har identificeret hver ledning funktion, tilsluttes den tilsvarende wire i bilen hver ledning af din Kenwood stereo. Tilslut den konstante strømledning af Kenwood stereo til strømledning bilen, jordledning af Kenwood stereo til jordledningen for bilen, nødstrømsforsyning ledning Kenwood stereo til hjælpemotoren tråd af bilen og højttalerkablerne af Kenwood stereo til højttalerkablerne af bilen.

• Tilslutter ledningerne installeret i trin 3 i den nye Kenwood stereo, og tænder både bilen og stereo. Hvis du har korrekt tilsluttet ledningsnettet, skal derefter stereo producere lyd. Hvis det ikke sker, har så du højst sandsynligt wired en af magt eller formalet ledninger forkert. Hvis det tænder men ikke producere lyd, så du har sandsynligvis wired en eller flere af højttalerkablerne korrekt.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com