Hvordan man montere en parabol på et Metal tag

January 22

Mens fleste af parabolantenner er designet til at skrue ned i helvedesild eller asfalt, skal du nogle gange installere en parabol på et metal tag. Selvom nogle satellit-selskaber ikke vil installere det for dig, kan det gøres. Når du installerer en parabol på et metal tag, du bore ikke ned i metallet, sig selv, men i stedet knytte den til sømme mellem metal paneler, der udgør taget.

Instruktioner

• Tillægge sømme mellem metal tag stykker klemmerne. Klemmerne typisk passe over toppen af sømmene og derefter stramme omkring dem. Denne måde, intet faktisk trænger den metal tag eller sømmen. Afhængigt af klemmer du får, kan du bare nødt til at vride dem på plads, indtil de er stramme.

• Bore i metal klemmerne med Boremaskinen. Typisk, parabolantenner kommer med en installation kit, der har skruer i den. Sørg for at bore huller i klemmer til en passende størrelse for disse skruer.

• Vedhæfte den base parabol til klemmerne ved at skrue den ind i klemmerne. Hullerne i bunden af parabol med huller, som du kørte ind i klemmerne, og derefter skrue skruerne i hullerne og spænd dem ved at placere nødder på bagsiden.

Tips & advarsler

  • Sørg for, at de klemmer du køber er designet til metaltag. Hvis du får en forkert type af klemme, kan det ikke holde skålen på plads.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com