Sådan log ud af Yahoo på en iPhone

April 17

Adgang til Yahoo! Web-siden på en iPhone er en hurtig og smertefri opgave. Du skal kun logge på, når at Yahoo! og du vil ikke bedt om at logge ind igen før du du har afsluttet din session og logget. Mens dette kan være meget praktisk, giver det også enhver, der opfanger din iPhone, mens det ikke er beskyttet med adgangskode at åbne din Yahoo! Web side og se dine kontoindstillinger og andre personlige oplysninger. Forhindre denne sikkerhed bortfalder ved at logge ud af din Yahoo! konto, når du er færdig med at få adgang til webstedet.

Instruktioner

• Log ind på din Yahoo! konto på din iPhone, hvis du ikke allerede har gjort det og navigere til din Yahoo! Web side. Gennemse, indtil du er klar til at forlade Yahoo! hjemmesiden.

• Røre din finger til iPhone-skærmen, og Flyt fingeren op til at rulle ned af skærmen. Gentag denne proces, indtil du når bunden af Yahoo! Web-siden og siden vil ikke rulle ned nogen yderligere.

• Tryk på "Log ud"-link, der vises lige over Yahoo! copyrightoplysningerne. Du er logget ud af din Yahoo! konto og websiden opdateres automatisk.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com