"Ambitioner" snyder

July 19

Objektet i "The Sims 3," life-simulation spil ved EA, at skabe en SIM-familie og kontrollerende familiemedlemmer daglige liv, opbygge deres hjem og interagere med deres nabolag. Hver udvidelse forbedrer spillet af et aspekt af dit SIM-kort liv. "Ambitioner" ekspansion fokuserer på, hvad dine simmere laver mens de er på arbejde. Opnå jobrelaterede færdigheder, at træffe beslutninger på arbejdspladsen eller klatring ad karrierestigen er vigtigere end nogensinde. Et par snyder hjælpe dine simmere aspire til deres karrieremål hurtigere eller bare få lidt fortræd.

Penge snyde

Gøre din Sim velhavende ved hjælp af en pengemaskine bedrager: Tryk på "Ctrl", "Shift" og "C" samtidig på dit tastatur og skrive "motherlode" i tekstboksen, der vises. Dit SIM-kort får 50.000 Simoleons, som er SIM-valuta. Dette hjælper dig med at købe bedre varer til Sim hus, hvilket gør Sims gladere, mere opfyldt og mindre stresset.

Maksimere dit SIM-kort

Levetid point købe vigtige fordele for din Sims, som "Næppe sultne" eller "Slacker." Disse frynsegoder hjælpe din Sim ophold gladere længere, bedre job ydeevne. Et SIM-kort med masser af levetid point sover mindre, så din karakter til at arbejde mere, goof off på arbejde uden at nogen opdager eller endda tage et par feriedage uden den omsorgsfulde chef. Gå til spillets Hovedmenu og tryk på "Ctrl", "Shift" og "C." Skriv "testingcheatsenabled true" i den boks, der vises. Vise din Sims levetid punkter i spillet, tryk på "Ctrl" og klikke på ved siden af "Lifetime punkter." Dette øger antallet af levetid point, hvilket er Sim frynsegode valuta. Du kan være nødvendigt at gøre dette et par gange for at få nok point til at "købe" frynsegoder.

Fremme dig selv

"Ambitioner" fokuserer på dit SIM-kort job, så nå toppen af dit karrierestigen hurtigt med en bedrager. Gå til Hovedmenu, tryk på "Ctrl", "Shift" og "C" og derefter skrive "testingcheatsenabled true". Ind i spillet med den familie, du ønsker at fremme og klik på "Karriere." Træk din profession bar til fremme din Sim til det næste jobniveau. Gentag denne snyde.

Forårsage en naturkatastrofe

Fremme din firefighter Sim til niveau 10 oprette en naturkatastrofe. Placere brandalarm fra din Sims lager på en væg og trykke på "Shift" mens du klikker på elementet for at vælge "Jordskælv." Bygninger kollapse og fælde Sims under vragrester. Du skal forlade dit job og Deltag brandmand karriere spor, hvis du ikke allerede en brandmand.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com