Hvad er formålet med Microsoft Word 2003?

August 27

Hvad er formålet med Microsoft Word 2003?

Microsoft Office 2003 indeholder et tekstbehandlingsprogram, kaldet Microsoft Office Word 2003, kendt som Word 2003 til at de fleste mennesker. Word 2003 kan du oprette, formatere, udskrive, redigere og gemme elektroniske dokumenter.

Oprette og gemme dokumenter

Word 2003 kan du oprette nye elektroniske dokumenter og derefter gemme dem på en harddisk eller andre medier, så du kan redigere dem igen senere.

Format dokumenter

Word 2003 tillader dig at ændre udseendet af tekst i et dokument, herunder dens størrelse; farve; typografi som fed, kursiv og understreget; og afstand.

Redigere dokumenter

Word 2003 giver dig mulighed at gå tilbage til tekst, du allerede har skrevet og ændre det, føje til den og slette den vilje, som kan være nyttige for dokumenter, der skal ændre ofte, som genoptages.

Udskrive dokumenter

Word 2003 gør det muligt at udskrive et dokument på papir, så du kan indlevere det, gøre løbesedler og udlevere dem ud eller slå den i som en skole papir.

E-mail dokumenter

Word 2003-filer kan sendes som vedhæftede filer, offentliggjort på internettet eller i tilfælde af et CV eller følgebrev, uploadet til job websteder som Monster.com eller CareerBuilder.com.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com