Hvordan du udskifter den hukommelse Card i en Dell Inspirion 2200

February 18

Hvordan du udskifter den hukommelse Card i en Dell Inspirion 2200

Dell Inspiron 2200 laptop computer leveres med en installeret hukommelse 256 MB. Denne mængden af installeret hukommelse er for lavt for mange programmer til at køre effektivt. Heldigvis, hukommelse på denne laptop er kan opgraderes op til 1 GB. En opgradering i hukommelse vil øge effektiviteten af Inspiron 2200 og også kvalificere den til at køre programmer, der kræver en højere hukommelse. For at erstatte den hukommelse, du bliver nødt til at få adgang til hukommelse modul rum under den bærbare computer.

Instruktioner

1 Sluk din Dell Inspiron 2200, og frakobl strømkablet. Fjern alle enheder, der er knyttet til den bærbare computer, så klik på "Start" efterfulgt af "Lukket". Afvente computer helt deaktivere og fjerne strømkablet.

2 Placer det ansigt ned på en flad overflade, såsom en reception. Skubbe release lugen til batteriet til højre, og skub batteriet ud af bugten.

3 Fangenskab skruen på Inspiron 2200 hukommelse modul dækning. Skruen kan kun blive løsnet, det kan ikke fjernes. Fjern dækslet fra computeren, og sætte det på et sikkert sted.

4 Trække metal sikring clips, der holder det eksisterende hukommelsesmodulet på plads omhyggeligt fra hinanden. Hukommelsesmodulet vil poppe op. Træk det gamle hukommelsesmodulet ud af slidsen stik.

5 Indsæt det nye hukommelsesmodul i stikket slot. Skub det i en 45 graders vinkel, og skub det forsigtigt indtil det klikker ind i slidsen stik. Metal sikring klip vil holde det fast hvis det er sikkert på plads.

6 Sæt dækslet hukommelse modul tilbage på lnspiron 2200, og fastspænd fangenskab skruen for at fastgøre den.

7 Sæt batteriet tilbage i batteribåsen, og vend computeren. Udskift strømledningen, og Tænd din Inspiron 2200. Den nye hukommelsesmodul vil blive opdaget, og systemet vil blive opdateret i overensstemmelse hermed.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com