Hvordan man kan tage fra hinanden en Gateway Laptop

February 4

Når du vil opgradere hukommelsen, rense fans eller erstatte Wi-Fi-adapteren i din Gateway laptop computer, skal du adskille bundkort og base enheden helt. Hele demontering kan udføres med nogle basale værktøjer og typisk tager mellem 1 og 2 timer.

Instruktioner

1 Forberede demontering laptop. Lukker helt ned den bærbare computer, så vent et par minutter, før batteriet fjernes og frakoble AC-adapteren. Vend den bærbare computer og lægge den på en flad overflade, så at den batteri kontaktområde vender væk fra dig og harddisken er placeret i nederste venstre hjørne.

2 Fjern dækslet til harddisken. Fjern de to skruer placeret på venstre side af dækslet til harddisk, derefter løfte dækslet for at fjerne den helt fra enheden.

3 Fjern dækslet til hukommelse. Skru de otte skruer, der holder den hukommelse bord på plads; Denne dækning er placeret over Gateway produkt mærkat.

4 Afbryde Wi-Fi-adapteren. Fjern Wi-Fi dækning ved at skrue den enkelt skrue holder Wi-Fi-adapter på plads; Det er placeret direkte over på harddisken. Fjern de to kabler, der forbinder de trådløse kort til adapteren og fastgøre kortet ud af fatningen.

5 Fjern hukommelsesmodulerne. Gateway computere har typisk to hukommelsesmoduler beliggende i centrum af bundkortet; løft det ud forsigtigt med fingrene og sæt dem til side.

6 Frigive køleprofil. Skru de fire skruer rundt køleprofil forsamling; Denne enhed er placeret til venstre for ventilation fan og er omgivet af en kobber base. Løft forsigtigt køleprofil og køleventilatoren ud enheden og træk kablet ud vedhæftes.

7 Fjern CD/DVD-drevet. Skru den lille skrue placeret til venstre for CD/DVD-drevet, derefter skubbe drevet ud til at fjerne det fra den bærbare computer helt.

8 Fjern alle skruer rundt i bunden af den bærbare computer. Du vil nu stå med ialt 18 skruer placeret rundt i kanten af bunden af den bærbare computer, og i mellem klistermærker og hardware-komponenter i midten. Fjerne alle disse omhyggeligt og der er afsat i et sikkert sted.

9 Forberede dækslet til fjernelse. Drej den bærbare computer på sin kant, så bagsiden af den bærbare computer står over dig; du vil se to skruer på hængsler af computeren. Skru disse og sæt dem til side.

10 Fjern dækslet til hængsel. Åbn bærbare, så skærmen er æglæggende flad; bruge en flathead skruetrækker til at lirke åbne dækslet til hængsel og trække det ud forsigtigt med fingrene.

11 Ophæve tastaturet. Løfte tastaturet og nå bag det til at frigive kablet. Du bliver nødt til at slæbebåd forsigtigt på kablet for at løsne det fra bundkortet.

12 Løsne LCD-skærmen fra den bærbare pc. Afmonterer WiFi antennekabler ligger på højre side af bundkort direkte under skærmen, så tag videokablet placeret direkte under dækslet til hængsel. Fjern to skruer placeret til venstre og højre for LCD-skærmen og forsigtigt løfte LCD-skærmen fra den bærbare pc Basisenhed.

13 Fjerne systemkortet. Vend basisenheden og Skru de fem skruer sikring bundkort til basen. To af disse er placeret i nærheden af dækslet hængsel, og to er placeret under og til højre for skrap drive enheden. Femte er placeret et par inches under den øverste højre kant af den bærbare computer.

14 Afbryde bundkortet. Løft systemkortet, så løsne det kabel, der forbinder den til basisapparatet.

Tips & advarsler

  • Den nøjagtige placering af dele kan variere fra model, så anmeld instruktionsbog i detaljer for at afgøre, hvor forskellige dele er placeret i forhold til din specifikke model.
  • Adskil ikke notesbogen Gateway, hvis det er stadig under garanti. Gateway kan ikke udføre nogen tjenester eller reparere arbejde, hvis du har taget den bærbare pc fra hinanden selv.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com