Sådan oprettes forbindelse til internettet ved hjælp af Sprint Mogul

October 2

Sådan oprettes forbindelse til internettet ved hjælp af Sprint Mogul

Forbinde din computer til internettet ved hjælp af den mobile bredbåndsforbindelse tilbydes af HTC Mogul nemlig Sprinte er en nem måde at få din computer på internettet, når du er væk fra WiFi hotspots eller dit hjemmenetværk. Da HTC Mogul understøtter sprints højhastigheds 3G netværk, kan du opleve i nærheden af bredbånd ydeevne, når du tilslutter din HTC Mogul til en computer via et USB-kabel. Afhængigt af netværkets dækningsområde og roaming-aftaler i dit område, men kan mobil bredbånd ydeevne på Mogul variere.

Instruktioner

Rediger registreringsdatabasen

• Download en indskrive editor nemlig Vinduer Ambulant. Gratis registreringseditorerne omfatter mobil Registreringseditor, PHM Indskrive Editor og CeRegEditor. Download filen direkte til din telefon og åbne den downloadede .cab fil for at installere editoren.

• Start din Registreringseditor valg ved at åbne det fra den Mogul "Start" menuen. Redigering af registreringsdatabasen er nødvendige for, at telefonen som modem kapaciteter, som gør det muligt at tilslutte andre enheder til internettet via den Mogul forbindelse.

• Redigere indskrive. Ved brug af touchscreen, Indtast "HKEY_LOCAL_MACHINE" bibliotek af registreringsdatabasen. Derefter navigere til "Comm," og derefter "Internetdeling" og endelig "Indstillinger". Find posten i "ForceCellConnection", og ændre indstillingen til "Sprint PCS" der tillader deling af internetforbindelsen.

• Afslut Registreringseditor, så ændringerne kan træde i kraft.

Gøre forbindelsen

• Tilslut Sprint HTC Mogul til computeren med et USB-kabel. Den lavere ende af kablet sluttes til Mogul, mens den større ende sluttes til en ledig USB-port på computeren.

• Åbn programmet "Internetdeling" på Mogul ved at åbne menuen "Start" ved hjælp af din finger eller en pen på berøringsskærmen.

• Ændre feltet "PC-forbindelse" for at læse "USB" og ændre feltet "Netværksforbindelse" at læse "Sprinte PCS." Dette sikrer Mogul bruger Sprint PCS forbindelsen, som hjælper dig med at undgå roaming-takster.

• Starte forbindelsen ved at trykke "Start" soft-knappen på skærmen på telefonen HTC Mogul nemlig Sprinte. Efter et par sekunder er tøjrede internetforbindelsen aktiv. Åbn en webbrowser, e-mail-program eller meddelelsesklienten på din Mogul at kontrollere internetforbindelsen er aktiv.

• Tryk på tasten "Afbryd" bløde på Mogul skærmen for at stoppe internetdeling proces i Windows Mobile.

Tips & advarsler

  • Sikre, at du har en Sprint Mogul ubegrænset dataplan, før du tilslutter computere til internettet via mobil-forbindelse. Hvis du ikke har et ubegrænset dataabonnement, kan du blive opkrævet for hver megabyte data bruges mens tilsluttet en computer.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com