Hvorfor virker min iPod Touch volumen kun når jeg bruger den Side Bar?

December 9

IPod Touch giver dig flere måder at styre mængden af lyd, der kommer ud af enheden. Hvis du kan kun bruge knapperne på venstre side til justering af lydstyrken for sange, udføre videoer og Internet-indhold, nogle grundlæggende fejlfindingstrin at genvinde brugen af andre metoder.

Touchscreen fejl

En metode til at kontrollere mængden af sange, der spiller på iPod'en er at skubbe volumen gauge til venstre eller højre. Hvis glide fingeren hen over skærmen over denne bar ikke ændrer lydstyrken, kan der eksistere et problem med touchscreen følsomhed. En catch-all løsning er at opdatere Ipod's operativsystem via iTunes.

Hovedtelefon lydstyrke

Hvis du bruger øretelefoner specielt designet til iPod, er en volumenkontrol indbygget i hovedtelefonerne. At trykke på den "+" og "-" knapper på hovedtelefonerne bør øge eller mindske lydstyrken; Hvis lydniveauet forbliver den samme, kan hovedtelefoner være defekt, især hvis du kan ændre lydstyrken ved at glide fingeren hen over den iPod touchscreen.

IPod vs andre Apps

IPod'en har en touchscreen lydstyrke indstilling, men dette er ikke tilfældet for alle apps på iPhone. Hvis du ser video på en hjemmeside, der ikke er optimeret til mobil, for eksempel, kan den video indbygget volumenkontrol ikke arbejde. I nogle tilfælde er grunden til hvorfor kun knapperne på siden af iPod arbejde, at de er i virkeligheden, den eneste mulighed for at styre lydstyrken på enheden.

IPod Lydstyrkegrænse

Den iPod "Indstillinger"-menuen indeholder et kontrolelement, der begrænser den maksimale lydstyrke på iPod. Du kan indstille det, for eksempel, at 60 procent af den maksimale volumen hvis du ikke ønsker din musik til at være meget højt og iøjnefaldende. Hvis du øger volumen til det maksimale niveau, og du ikke mærke en ændring kontrollere grænsefladen "Lydstyrkegrænse" menuen Indstillinger for at sikre, at du tidligere ikke har sænkes denne indstilling.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com