Hvordan man kan Tune en RCA TV antenne

March 28

Hvis du har besluttet at springe de store månedlige betalinger ofte forbundet med kabel og satellit-programmering, kan du bare bruge en tv-antenne. En antenne kan trække i din lokale broadcast programmering. Selv om den nøjagtige placering af antennen skifter for hver kanal, tuning en antenne, hvorvidt en RCA model eller en anden type, tager kun et øjeblik eller to.

Instruktioner

• Tjek dit tv Brugermanual for at se, om TV'et er digitale eller analoge. Hvis tv'et er analog, skal du bruge en digital til analog konverter boks for at skifte audio/video signal fra digital til analog. Hvis du ikke gør det, vil dit tv kunne modtage nogen i broadcast programmeringen.

• Tilslut det koaksiale kabel fra antennen "I"-porten på fjernsynet. Hvis du skal bruge en digital omformer boks, sæt det i "I"-porten på konverteren. Næste, tilslutte den enkeltstående koaksialkabel og sæt det i "Ud"-porten af konverteringsenhed, så Indsæt anden enden i "I"-porten på tv'et.

• Tænd TV'et, konverteringsenhed (hvis påkrævet) og RCA antenne. Antennen har to bevægelige dele: et stort, cirkulært hoop og en standard "kanin øre" setup.

• Flytte kanin ører rundt for at modtage stationer under kanal 20. Rotere den store cirkulære hoop for at opnå et bedre signal til alle stationer over kanal 20. Den nøjagtige placering af RCA antenne vil variere lidt afhængigt af stationen hvis du forsøger at modtage signal.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com