Hvordan at skjule ledninger i en TV-fod

April 3

Hvordan at skjule ledninger i en TV-fod

Mange kabler og strømkabler er normalt nødvendige for elektronisk udstyr til at fungere, men de kan ofte ser rodet og uorganiseret. Hængende tråde blande sig med de rene linjer og pæn udseende af et værelse. TV-stande og hjem underholdning centre, der grupperer flere elektroniske komponenter i et space--herunder tv, DVR, satellit-modtager, stereo og højttaler - for at forstørre problemet med det store antal af ledninger overvældende rummet. Skjule alle disse ledninger kan ske med nogle simple tricks.

Instruktioner

• Tillade TV skab, sig for at skjule ledninger. Kabinetter med bagpaneler kan blokere visningen af ledninger fra flere vinkler, hvis kabinettet er placeret i et hjørne. Køre ledninger, der rækker ud over TV-standeren bag andre stykker af møbler til at holde dem ud af vejen og minimere deres visuelle virkning.

• Sortere ledninger og gruppere dem i bundter. Brug kabelbindere til at holde ledningerne sammen, bindende tråde, der kører i samme retning i den samme bundt. Base alle ledning stik enderne igennem en enkelt overspændingsbeskytter og køre at enkelt ledning til stikkontakten i væggen i stedet for snor snore til flere forretninger.

• Tage op slack af lange appliance snore, hvis forretningen ligger i nærheden. Coil og kabel tie unødvendige længder af tråd nær bunden af apparatet. Dette giver mulighed for fjernsyn eller andre elektronik til at hjælpe skjule ledningerne. Tage opgørelse over hvad du rent faktisk bruger, og frigøre, tændspole, binde og gemme ledninger til sjældent brugte elektronik på en anden placering eller i en enkelt opbevaringsrum i underholdningscenter.

• Fastgør ledninger langs hylderne og sokler og langs siden, ben eller andre tildækket del af TV-standeren ved hjælp af hardware guides, i stedet for at lade kabler til at hænge. Søm eller skrue plast bro wire guider på sokler og direkte ledninger gennem mounts. Mount cup kroge eller andre hardware ryg eller indre af TV-stativ til at hænge bundtede eller snoede ledninger. Installere PVC ledning kanaler og kanaler for steder hvor ledninger løber langs gulvet eller i hjørnerne. Versioner er tilgængelige med klæbestrimler opbakning til at fastgøre dem sikkert på plads og med udendørsbrug, der kan være malet for at matche værelse eller møbler.

• Bore huller gennem reoler langs bagvæggen af din TV-stander eller bagsiden af din underholdningscenter. Størrelse huller til at rumme plug hoveder for flere ledninger. Kanal ledninger gennem hullerne på bagsiden af standeren.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com