Hvordan man Wire en hus til HDTV

September 14

High definition-tv tilbyder opløsning mere end det dobbelte af standard definition (1080 vs 480). Med denne stigning i billedkvalitet kan du har dit hus wired for HDTV. Men før du kan begynde at nyde den øgede imaging og lyd, du skal kontakte din kabeludbyder om at modtage HD kabel kanalpakke.

Instruktioner

• Tilføje HD emballage til din kabel- eller satellit regningen. Dette normalt vil være en ekstra $10 om måneden.

• Fortælle kabel installationsprogrammet i hvilket rum du ønsker HDTV skal ses. Du får brug for en HD-modtager til alle rum, hvor du ser HD programmering. Afhængigt af din udbyder, kan hver ekstra modtager koster dig ekstra på din månedlige faktura.

• Tilslutte HD-modtagere til alle kabler installeringsprogrammet oprette. Mere end sandsynligt vil installationsprogrammet forbinde modtagerne, men hvis han gør ikke, indsætte kablet i "I"-porten på bagsiden af modtageren.

• Tilslut et HDMI-kabel til rådighed HDMI-porten på modtageren og sæt det i HDMI-porten på HDTV'ET. Selv om det er muligt at bruge komponent-kabler til wire dit hjem for HDTV, kan HDMI være din bedste satsning, fordi det er nemmere at gøre. Komponent-kabler køre information omkring lyd og video, mens HDMI er et enkelt kabel, der gør begge dele ved hjælp af fire forskellige kabler. Der er ingen billede eller lyd forskellen mellem de to formater, men selv om jer opstille jeres telegrammer lang afstand eller på tværs af et rum, det er bedre at have en end fire.

• Drej på dit kabel/satellit-modtager og dit HDTV. Du er nu klar til at begynde at nyde din HD programmering.

Tips & advarsler

  • HD-kanal vil være forskellig fra standard definition kanalen. For eksempel, kunne HD-versionen af din gamle standard definition kanal 4 være på kanal 404 eller endda 1004. Tjek din programmering guide for de nøjagtige kanaler af din HD stationer.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com