Specifikationer for en Porsche 997 Turbo

June 2

Porsche 997 Turbo blev lanceret i 2007 som en erstatning for den 996 Turbo. Uanset bilens generation er bilen dybest set en Porsche 911, en af de mest roste sportsvogne nogensinde tænkt. 911 blev introduceret i 1964, med en Turboladet, bred krop version kommer i 1975. Turbo er den hurtigste og mest magtfulde 911 i kø og er altid øverst på listen, når det kommer til verdens hurtigste biler.

Motor

997 Turbo er drevet af en twin-turbo 3.6L version af Porsches berømte fladskærms-6 motoren, i dette tilfælde udpumpning 473 hestekræfter på 6000 rpm. Peak drejningsmoment er en generøs 457 lb/ft. Og selvom der er en masse drejningsmoment, hvad er endnu mere betydningsfuldt er, at drejningsmoment er tilgængelige fra så lavt som 1.950 rpm hele vejen op til 5.000 rpm, imbuing 997 Turbo med en flad, tilgængelige power bandet. Når udstyret med valgfri Sport Chrono pakke, har Turbo en smart funktion, der hedder "overboost", der øger peak drejningsmoment til 502 lb/ft i 10 sekunder ad gangen. Turbo er afhængig af innovative VTG (variabel turbine geometri) Turbo til at producere dette enorme beløb af lettilgængelige hestekræfter og drejningsmoment.

Gearkasse

997 Turbo fås med to gearkasser, seks-trins manuel gearkasse og valgfri syv-speed Porsche-Doppelkupplung (PDK) dual-kobling transmission.

Bremser

997 Turbo funktioner seks-stemplede monoblok calipre op foran og fire-stemplede monoblok calipre bagtil for øjeblikkelig standsning evne. Dem, der ønsker et ekstra niveau af bremsning kan bestille 997 Turbo med valgfri Porsche keramiske komposit bremsesystemet. Puder og rotorer på PCCB bremser er lavet af en eksotisk keramisk materiale for bedre korrosionsbestandighed, mindre fade under gentaget bremsning og mindre samlet vægt end standardudstyr bremser.

Chassis

997 Turbo er den eneste sande produktionen af bag-motorer sport bil i verden. Trods den usædvanlige layout, hvilket placerer motoren på meget bag på bilen, er 997 en af de bedste håndtering af biler i verden, takket være sin unikke kombination af greb og trækkraft leveret af vægten over bagende og Porsche's chassis og suspension engineering. 997 Turbo er udstyret med en all-wheel-drev system for bedre håndtering og stabilitet.

Ydeevne

997 Turbo prale overlegen ydeevne tal, især for en gade-juridiske sportsvogn. Når udstyret med en seks-speed gearkasse, scoots Turbo til 60 mph på 3,7 sekunder. Hvis det har PDK transmission, dips dengang til 3,4 sekunder. Tophastighed på 997 Turbo er 193 mph.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com