Sony Rm V202 Remote instruktioner

September 17

RM-V202 er en universel fjernbetjening fra Sony. Universal fjernbetjeninger er nyttige, hvis du har mistet din oprindelige enhedskontrol. Fordi RM-V202 er en Sony fjernbetjening, drives det bedst med Sony produkter; men andre firmaers produkter understøttes. De vigtigste operationer fungerer som en almindelig fjernbetjening, men den største forskel er, at RM-V202 skal programmeres til den specifikke enhed, før det vil virke.

Instruktioner

Programmering RM-V202 for en anførte kode

• Find det korrekte kodenummer for enheden. Dette er et tre-cifret tal bruges til at programmere fjernbetjening til dine specifikke enhed frekvens. Disse er tilgængelige i manualen. (Se ressourcer.)

• Hold knappen "Sæt" og tryk på "Power"-knappen. "Set"-knappen i øverste venstre hjørne af kontrolelementet og formes i en lille oval indrykning i kroppen af fjernbetjeningen. Knappen er små og cirkulære, og i venstre side af denne lille grøft. "Power"-knappen er til højre for dette.

• Tryk på knappen "Komponent". Disse er placeret nedenunder knapperne "Power" og "Sæt". Der er fire at vælge imellem: "TV", "Video," "CBL/SAT" og "DVD." For eksempel, for at opsætte din satellit-box, du vil trykke på knappen "CBL/SAT".

• Indtast det trecifrede komponent kodenummer på "RM-V202" remote. Tryk på "Enter" for at bekræfte indtastningen. Det er placeret direkte under tallet "9."

• Test fjernbetjeningen med enheden. Sørg for, at enheden er tændt, og prøve hvilken som helst operation; en god idé er at teste "Power"-knappen, fordi det vil være den mest indlysende, hvis det virker. Hvis det ikke virker, skal du kontrollere, hvis der er flere koder, der er angivet for din komponent. Hvis der er, gentager processen men angive en af de andre koder. Hvis ingen af de angivne koder virker, skal du søge manuelt for koden.

Søge efter koden

• Hold knappen "Set"; mens dette finder sted, skal du trykke på "Magt." Sikre, at du forsøger at oprette forbindelse til enheden er tændt.

• Tryk på knappen relevante komponent. For at oprette en DVD-afspiller, skal du trykke på "DVD."

• Tryk på den "kanal +" knappen. Dette er placeret under knappen "Enter". Tryk på "Power"-knappen.

• Gentag denne proces, indtil enheden reagerer. Dette trawl gennem hver tilgængelig kode til at forsøge at finde noget, der virker. Da dette er en meget forsimplet metode for at søge efter koden, kan det tage et stykke tid. Det kunne tage 70 forsøger, og hvis du er uheldig nok til at have din enhed være nummer 70, du vil klar i lang tid. Desværre, der er ingen måde at fortælle hvor længe det vil tage, så det kan være umagen værd, tælle dine forsøg. Hvis din enhed ikke understøttes, hvis du ikke tæller, kunne du gå en meget længere end 70 forsøger.

• Tryk på "Enter", hvis enheden reagerer. Dette vil gemme kode til hukommelse og bringe en velkommen udgangen til manuel søgning. For at betjene enheden i fremtiden, skal du trykke på knappen "Component" og derefter drive "RM-V202" som en normal fjernbetjening.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com