Kængurugitter forordninger

August 23

En enhed, der tilbyder beskyttelse for nogle kan være farlige for andre. Bil tilbehør producenter indført kængurugitre skal monteres på forsiden af en lastbil eller bil for at beskytte beboerne og skabe et flot look. Men på grund af klager om kængurugitre at kompromittere sikkerheden for passagerer og andre på vejen, forordninger er blevet vedtaget for at sikre, at kængurugitre overholder sikkerhedsstandarderne.

Kængurugitter konstruktion

Efter den australske regerings skal nuværende Kængurugitter forordninger forbyde farlige fremspring og obstruktion til en bil belysning. (Se Reference 2) Når der opføres en Kængurugitter, bør fabrikanter sikre enheden har ingen skarpe kanter og at fremadrettede kanter har en radier af ikke mindre end 5 mm.

Royal Automobile Club Victoria (RACV) hedder det, at alle kængurugitre bør følge den generelle profil af køretøjet for at undgå overhængende kanter, der kan snag andre køretøjer. Kængurugitre også bør ikke blande sig med udgivelsen af airbags eller ordentlig "crumpling" af en bil under en ulykke. RACV, at bilister kun bør bruge kængurugitre specifikt monteret deres køretøjet i tilfælde af en ulykke, køretøjet vil reagere som designet og airbags vil implementere. Af der opfylder disse regler, er det mindre sandsynligt, at en Kængurugitter vil trænge ind på et andet køretøj i en kollision eller skade føreren af køretøjet.

Kængurugitre og fodgængere

RACV advarer om, at kængurugitre kunne højlig forhøje hoved og mave skader hos fodgængere, yderligere komplicerer en allerede tragiske situation, når en fodgænger er ramt af en bil. Ifølge NRMA Business overvågning afskrække de fleste producenter urban bilister i at bruge kængurugitre, som bør primært bruges for landdistrikterne kørsel hvor dyreliv møder er fælles. Men hvis montering en Kængurugitter på et køretøj i en bymæssig sammenhæng er påkrævet, visse typer af kængurugitre, opfordres. Såkaldte puf barer bør anvendes i byen, da disse barer er vinklet bagud og har et lavt indvirkning, hvorved skaden for fodgængere, hævder den australske regering. Bagudrettet vinkel og lavpunkt virkning er et krav i alle kængurugitre at minimere skader på fodgængere.

Frontale beskyttelsessystemer på store køretøjer

Store eller tunge køretøjer som dumpere og traktoren trailer lastbiler kan ikke monteres med kængurugitre, der følger deres generelle profil fordi den forreste profil af disse større køretøjer er flad. Den australske regering rådgiver, store køretøjer skal bruge lys kængurugitre med store radier i toppen førende hjørner af baren. Efter disse retningslinjer og ved hjælp af mindre aggressive kængurugitre sænker risikoen for sideswipe ulykker og hvad er kendt som "kan oplukker effekten" når en spidse Kængurugitter gør kontakt med et andet køretøj.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com