1992 Jeep Laredo oplysninger

October 30

I 1992 tilbydes Jeep tre forskellige versioner af Cherokee Laredo, en baghjulstræk indstilling og to fire-hjulstræk muligheder. Selv om de var alle baseret på samme chassis, varierede de enkelte indstillinger.

1992 baghjulstræk

1992 bag-hjulstræk Jeep Cherokee Laredo tilbudt bedst kombinerede gas kilometertal af de tre muligheder med en EPA-anslået 18 mpg. Det fremhævede en seks-cylinder 190 hk 4-liter motor, en 20-gallon brændstof tank, 225 pund-fødder af drejningsmoment og en 5.000-lb. bugsering kapacitet. Det skete med en fem-hastighed manuel transmission, men der var en valgfri fire-speed automatisk. Laredo fremhævede også standard magt bremser og styretøj.

1992 firehjulstrukne to-dørs

Firehjulstrukne to-dørs Jeep Cherokee Laredo tilbydes de samme standard indstillinger som baghjulet drev version men lidt en 1 mpg reduktion i brændstofeffektivitet. Det fremhævede den samme motor og ydeevne. Laredo tilbydes også en valgfri off-road suspension pakke og nøglefri indrejse system.

1992 firehjulstrukne fire-dørs

1992 Jeep Cherokee Laredo firehjulstrukne fire-dørs har nøjagtig samme specs og mulighed pakker som to-dørs version, men den standard version featured en yderligere tagbagagebærer, intermitterende vinduesvisker systemet, tændte løsning og legeret hjul.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com