Hvordan man fortryde slettede Word dokumenter på Dell-computere

July 20

Hvis du har et uheld slettet et Word-dokument, er det stadig muligt at hente dokumentet. Dell-computere, der kører Windows er udstyret med en mappe kaldet "Papirkurv" der gemmer dine slettede elementer, indtil du slette dem permanent, denne funktion kan du nemt finde og gendanne slettede dokumenter. Selvom varen er blevet slettet fra papirkurven, kan du stadig være ale til at hente en back-up af filen.

Instruktioner

Fra den Genanvende Bin

1 Dobbeltklik på ikonet "Papirkurv" på skrivebordet.

2 Find den overstreget fil ved at skrive navnet på dokumentet i søgelinjen i øverste højre side af skærmen.

3 Højreklik på filen og vælge "Gendan" for at flytte dokumentet tilbage til dets oprindelige placering, normalt mappen "Dokumenter".

Fra Word Back-up filer

4 Åbn Microsoft Word. Klik på ikonet flerfarvede Microsoft Office på den øverste venstre hjørne af skærmen. Klik på "Word indstillinger" og derefter "Avanceret". Gå til afsnittet "Save" og sørg for "Altid oprette et Backup kopi" er valgt. Hvis du ikke kan hente dokumentet på denne måde, det ikke er det. Klik på "X" i øverste højre hjørne af dialogboksen for at lukke den. Luk Microsoft Word.

5 Klik på Windows-ikonet i nederste venstre hjørne af skærmen og skrive "*.wbk" i søgefeltet for at søge efter alle Word backup filer på computeren.

6 Vælg din fil fra listen, som søgningen genererer og dobbeltklik på den for at åbne dokumentet i Word.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com