Sådan bruges digitale baggrunde med Photoshop

May 17

Sådan bruges digitale baggrunde med Photoshop

Computer genererede billeder (også kendt som CGI) bruges ofte i video, print reklame og computerspil. Mens det resulterende billede (kaldet en "render") anvendes normalt som er, er der tidspunkter, når grafiker ønsker at kombinere en digital baggrund baseret på en CGI billede med en normal fotografi. Dette er en proces kendt som komposition. En glimrende program til at bruge til dette formål er Adobe Photoshop. Photoshop har en bred vifte af værktøjer, der gør compositing proces, hurtig og nem.

Instruktioner

1 Indlæse billeder du ønsker at arbejde med på din computer. Jer vil savn den computer-genereret digitalt billede, som du vil bruge som baggrund samt et foto, der indeholder mennesker eller objekter at jer ville gerne sammensat på baggrunden.

2 Åbn Photoshop. Vælg "Fil" fra menuen og vælg "Åbn". I den dialogboks, der vises nu, Find den digitale baggrundsbillede, som du har indlæst i trin et og åbne den.

3 Vælg "Fil" fra menuen og vælg "Åbn". Dialogen er en nu vises, Find det fotografi, der indeholder de elementer, du vil føje til den digitale baggrundsbillede.

4 Gå til paletten værktøj til venstre og vælg værktøjet "Pen". Brug værktøjet til at tegne en sti rundt om et objekt eller en person på fotografiet, der skal uddrages til brug på digital baggrund. Gå til paletten "Sti" til højre og højre klik på den angivne sti. Indstillingerne, Vælg "Make Selection."

5 Vælg "Rediger" menuen og vælg "Kopier." Gå tilbage til den digitale baggrundsdokument. Vælg "Rediger" menuen og vælg "Indsæt." Brug værktøjet "Move" til at placere den indsatte i element hvor du ønsker det på baggrunden.

6 Gentag trin 4 og 5 for at tilføje alle elementer fra den fotografi, som du ønsker på digital baggrunden. Vælg "Fil" fra menuen og vælg "Gem som". Navngiv din fil og gemme det som en PSD-dokument.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com