Hvordan til at montere udstødning Tip bøjler på en 1967 GTX

May 7

Mange af dem, der gendanner klassiske biler er opmærksom på de store detaljer, såsom motoren, affjedringen og maling job. Mens dette er vigtigt for samlet "fuldstændige" af en klassisk bil restaureringsprojekt, er Djævelen virkelig i detaljer. Små ting som korrekt badging, indvendige plads syning og ordentlig chrome behandlinger alle noget så meget som motorens ydeevne. 1967 Plymouth GTX, vil og sørg for, at du korrekt montere udstødning tip bøjler give din ride at meget ønskede udseende af fuldstændighed.

Instruktioner

• Fjern eksisterende udstødning tip bøjler fra udstødningssystemet. Find beslaget til bøjlen monteret på ramme jernbane af GTX, og løsne de to bolte, der holder udstødningsrøret til bøjlen. Gentag for anden siden af udstødningssystemet.

• Tag den bolt, der holder udstødningsgassens tip bøjle til at ramme jernbane, og fjerne den hele forsamling. Gentag for anden siden af udstødningssystemet.

• Rene områder på ramme jernbane forladt af gamle udstødning tip bøjle forsamlinger med affedtning opløsningsmiddel, og tør efter med en ren klud.

• Sted den ny udstødning tip hængeanordningen på ramme jernbane af GTX, med beslag til udstødningsrøret flugter med siden af køretøjet. Fastgør beslaget på plads med en 1/2-inch eller 5/8-inch bolt, inkluderet hos de ny udstødning tip bøjler. Sted udstødningsrøret i halv-beslag fastgjort til hængeanordningen. Placer den anden halvdel af beslaget over udstødningsrøret og tilpas det til hængeanordningen, stramning det fuldt ud.

• Gentag ovenstående trin for montering udstødning tip bøjlen på røret af GTX udstødningssystem.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com