Hvordan til at sifon benzin ud af en Honda Element

June 12

Hvordan til at sifon benzin ud af en Honda Element

Lejlighedsvis, kan det være nødvendigt at sifon gas ud af din Honda Element brændstoftank. Dette er nogle gange nødvendigt at fjerne brændsel, som kan være kontamineret med vand eller anden væske. Forurenet brændstof kan forårsage store problemer i benzintanken, og hvis motoren er forhindret i at brænde ren benzin, det brændstof magt også vil blive påvirket. Dele af motoren kan også blive tæret af vand og andre kontaminanter, med forbrændingskammeret og stempler bliver beskadiget og rust. Forurenet gas bør derfor fjernes så hurtigt som muligt. Også kan du fjerne brændstoffet, hvis Honda Element er ikke længere i brug.

Instruktioner

• Skub kobberrør flere inches i en 8-tommer gummislange. Forsegle med elektrisk tape.

• Fastgør anden enden af gummirør til brændstof primer bolden ved at skubbe det ind i bolden af ventilen. Skub din anden gummislange i andre ventilen på anden siden af brændstof primer bolden. Forsegle alle tilknyttede områder med elektrisk tape. Denne enhed vil sifon brændstof.

• Skub den kobberrør i brændstoftanken, indtil det rører bunden.

• Sætte udgangen af sifon gummislange i en tom gas kan. Klemme ned på brændstof primer bolden. Det vil suge den gas og vand ud af køretøjet og i dåsen. Fortsætte denne proces, indtil alle brændstof er taget ud.

Tips & advarsler

  • Bøje det kobber rør så at hvis passer på bilens gastank, hvis nødvendigt. Bøje til en 45-graders vinkel to inches af røret efter endt proces at komme ind i sprækker.
  • Ikke håndtere gas omkring gnister eller brand. Undgå varmeapparater. Ryg ikke, når du gør dette. Ikke idle din bil i et lukket rum og arbejde i et godt ventileret område.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com