Hvad er iPhone 3GS?

June 2

Hvad er iPhone 3GS?

IPhone 3GS er en smartphone udviklet af Apple, som blev udgivet i juni 2009. IPhone 3GS kører udelukkende i USA om AT & T-nettet. Det har en overflod af smartphone egenskaber, samt adgang til Apple-only indhold, såsom App Store og iTunes.

Baggrund

IPhone 3GS tjente som den teknologiske bro mellem iPhone 3G og iPhone 4 til Apples linje af smartphones. Det har mange opgraderinger over sin forgænger, herunder ekstra processorkraft, kamera opløsning og tilsætning af videooptagelse kapaciteter. Selvom iPhone mærke er nu tilgængelig på Verizon netværk, iPhone 3GS er kun tilgængelig gennem AT & T, da det blev frigivet, når AT & T havde eneret til brand i 2009.

Specifikationer

IPhone 3GS udstyret med en 3,5-tommer multi-touch screen display med 480-af-320-pixel opløsning. Stadig billeder er taget med den smartphone 3-megapixel kamera og video kan optages i VGA-kvalitet på op til 30 billeder pr. sekund. Nærhed og omgivende lys sensorer, sammen med en accelerometer skitsere nogle af den smartphone forbedrede funktioner. IPhone 3GS kommer med en intern flash-drev med en kapacitet på 8GB. Smartphone foranstaltninger 4.5 inches høj, 2.4 inches lang, har en dybde af.48 inches og vejer 4,8 oz.

Funktioner

IPhone 3GS har understøttelse af standard smartphone funktioner, såsom GPS, Wi-Fi, webbrowsing og Bluetooth. Meget ligesom Apples iPod linje af medieafspillere, kan iPhone 3GS synkroniseres med iTunes-software på Windows og Mac computere via et USB-kabel. En bred vifte af audio-formater er kompatible med den smartphone media player, herunder MP3, AAC, WAV og meget mere. Kompatibel video-formater omfatter M4V, MP4 og MOV. IPhone 3GS har adgang til tusindvis af gratis og betalt programmer i den Æble App Opmagasinere, langs med af multimedieindhold via iTunes.

AT & T

IPhone 3GS kører udelukkende på AT & T's 3 G netværk i USA, leverer gennemsnitlige download-hastigheder på 600 Kbps til 1,4 Mbps. AT & T kræver en dataplan du bruger iPhone 3GS på sit netværk. I juni 2011 findes en differentieret prissætning plan, tilbyder 200 MB, 2 GB og 4 GB muligheder. Alle dataplaner omfatter adgang til over 23.000 AT & T Wi-Fi-hotspots. Siden udgivelsen af iPhone 4, har iPhone 3GS set et fald i udsalgspris, bliver et omkostningseffektivt middel til at Indtast verden af smartphones.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com