Sådan installeres en brændstofpumpe på en 2001 Mazda 626

December 11

I 2001 Mazda 626 kom standard med en 2,0-liters fire-cylindret motor og en manuel eller automatisk transmission. Brændstofpumpen er beliggende inde i gastank, så du skal fjerne gastank for at servicere brændstofpumpen. Udskifter brændstofpumpen er en involveret job, der kræver hjælp fra en assistent på adskillige gange under hele processen. Denne proces vil også arbejde for modeller udstyret med 2.5-liter seks-cylinder.

Instruktioner

Fjernelse

• Parkere køretøjet på en plan overflade og sætte parkeringsbremsen. Åbn køretøj hood og støtte det med hood prop stang. Installere 9 volts batteri til den hukommelse gemmer og stik den hukommelse gemmer i cigarettænderens bøsning. Afbryde negative batterikabel fra batteriet med sokkel og skralde. Åbn byens relay, der er mellem batteri og spankulere tårn på venstre side af motorrummet. Brændstofpumpen relæ er i tredje række af relæer fra spankulere tårn og det er det andet relæ fra førerens side i rækken.

• Start motoren og gør det muligt at køre, indtil det boder ud og derefter krank det for en yderligere 10 sekunder til at lindre brændstoftryk. Drej tændingsnøglen til positionen "Off". Fjerne gas cap for at lindre enhver brændstof damptryk.

• Sted hjulet stopklodser omkring forhjulene. Løft den bageste del af køretøjet i luften med ordet jack og sted jack står under den bageste suspension. Sænke gulv jack, indtil køretøjet hviler sikkert på jack stande. Fjerne ordet jack.

• Sted en 5-gallon gas kan direkte under brændstof fylde dør. Installere ene ende af vandlåsen pumpen til brændstof påfyldningsstudsen og direkte anden enden i den 5-gallon gas kan. Sifon så meget brændstof fra tank som muligt, og sørg for ikke at over fylde hver gas kan. Gemme den fjernede brændstof på et sikkert sted til senere brug.

• Ligge ned under køretøjet og ser til forreste del af beholderen til at finde brændstof linje forbindelser. Tryk på plast tappene for linjens brændstoftank og adskille afsendelse og returnere linjer fra brændstoftanken linjer. Frakoble ledningerne fra brændstof pumpe stik. Klem pres klemme til brændstof filter hals og uden retur ventil og skub klemme fra tanken. Fjern brændstof påfyldningsstudsen, ingen retur ventil og af fordampningsemissionen lufte slange.

• Placer gulv jack direkte under brændstoftanken og hæve jack arm, indtil der er lige nok plads til at passe blok af træ mellem tanken og jack arm.

• Placer blok af træ mellem tank og stik armen. Hæve jack arm indtil træ gør kontakt med brændstof tank og skærme, men gælder ikke nogen yderligere pres. Instruere helper at holde brændstoftanken på plads. Fjerne tank rem bolte med sokkel og skralde. Svinge tank stropperne ned og fjerne dem fra under køretøjet.

• Instruere helper at afbalancere tank på gulvet stikket, mens brændstoftanken er sænket fra sin position under køretøjet. Fjern brændstof tank og skærme fra blok af træ og jack. Skub brændstoftank og skjold under køretøjet.

• Squeeze plast hurtig stikkene sikring brændstoftank linjer til brændstof pumpe indsugnings- og udstødningsporte slanger og derefter frakoble brændstoftank slanger fra brændstofpumpen. Fjern skruerne sikring brændstofpumpen til brændstoftank med skralde og bit-driver vedhæftet fil. Løft brændstofpumpen fra brændstoftanken og kassér dens montering pakning.

Installation

• Placer den nye brændstof pumpe montering pakning på brændstoftank åbning. Line op i hullerne i pakning med gevindhuller i brændstoftanken. Sæt den nye brændstofpumpe ind i position. Installere monteringsskruer og spænd med 10 til 19 tommer-pund med tomme pounds drejningsmoment skruenøgle og bit driver.

• Skub brændstoftank under køretøjet. Placer blok af træ og gulv jack under brændstoftanken monteringssted. Løft brændstoftank på blok af træ og jack arm med bistand fra hjælperen. Instruere hjælper til at opretholde balancen, tank og løfte brændstoftanken på plads med gulvet stikket.

• Krog brændstof stropper i position på forsiden af tank og skærme, og svinge dem på plads på bagsiden af tanken. Installere tank rem bolte og spænd med 32-44 fod-pund med Momentnøglen. Sænke gulv jack og blok af træ.

• Installere de ny brændstof linje forskudshonorar klip på brændstof pumpe forbindelser ved at skubbe dem over brændstof linjer på brændstofpumpen. Klip den sende og returnere linjer på plads på brændstofpumpen. Installere brændstof påfyldningsstudsen og uden retur ventil, og derefter installere klemmerne. Installere fordampningsemissionen linjer til dens respektive forbindelse.

• Løft den bageste del af køretøjet ud af jack stande med gulvet stikket og fjerne jack stande. Sænke den bageste del af køretøjet på jorden og fjerne ordet jack.

• Fyld brændstof tank med den gas, som blev fjernet tidligere og gemt i gas dåser. Installere tankdæksel og stramme indtil det klikker tre gange.

• Inspicere stik til brændstofpumpen relæ og Find terminalnummer 30, som er nederst venstre terminal. Tilslut jumper ledningen til terminal 30. Løsne kroppen jorden på core støtte nær hood låsen med sokkel og skralde. Installere den modsatte ende af jumper-kablet til kroppen jorden og stramme jorden bolt LUN med sokkel og skralde.

• Tilslut negative batterikabel til batteriet og stramme terminal med sokkel og skralde. Brændstofpumpen vil tænde, så snart den negative batteri terminal er tilsluttet batteriet. Tillad brændstofpumpe fungere uafbrudt i de næste fem minutter. Mens brændstofpumpen kører inspicere brændstofsystemet for eventuelle lækager og erstatte en utæt linjer eller slanger som nødvendigt.

• Løsne kroppen jorden på core support med sokkel og skralde. Fjerne jumper-kablet fra kroppen jorden. Stramme krop jorden bolt LUN med sokkel og skralde. Afbryde jumper ledningen fra brændstof pumpe relæ socket 30.

• Installere brændstofpumpen relæ. Installere fuse center låg og lukket køretøj hætte.

Tips & advarsler

  • Ikke ryger eller bruger en åben flamme til enhver tid mens du arbejder på brændstofsystemet.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com